Keratin 50mg, 60 kapsler

Keratin 50mg, 60 kapsler

SWA50
80,85 kr

Keratiner er en gruppe tøffe, fibrøse proteiner som bidrar til å opprettholde sunne ledd og støtter hud, hår og negler.

 

Keratin 50mg

Keratiner er en gruppe tøffe, fibrøse proteiner som bidrar til å opprettholde sunne ledd og støtter hud, hår og negler. Keratiner gir et eksepsjonelt høyt innhold av aminosyren cystein, som i seg selv er en rikelig kilde til svovelmolekyler som nærer og styrker bruskvevet. Når svovelmolekyler fra cystein fester seg til hverandre, danner de veldig sterke bindinger som kalles "cysteinbroer". Disse broene gir viktig støtte for vektbærende ledd. Swanson Premium Brand® Keratin, avledet fra tibetansk ull, leverer ren, matkvalitets hydrolysert keratin som gir næring til sunt bindevev og fremmer helse, styrke og utseende til hud, hår og negler.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Keratin (fra tibetansk ull), rismel, gelatin, magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


50mg - Keratin (fra tibetansk ull)



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag.

Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.