Firmainformasjon


Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

Mva-nummer: PL6342828337, firmanummer: 243565136.

Adresse: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Polen

Generelle vilkårDu kan bestille via vårt sikre shopping-nettsted www.lymeherbsno.com. Alternativt kan du legge inn bestillinger på e-posten vår: contact@lymeherbs.eu.
Alle priser inkluderer moms og kan endres uten varsel.
Alle krav om kort levering eller brudd må varsles innen 3 dager etter levering.
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Helseinformasjonen på dette nettstedet er kun ment for pedagogiske formål og er ikke ment å erstatte diskusjoner med lege eller annen helsepersonell.
Du godtar at lovene i Republikken Polen styrer all bruk av dette nettstedet, uten hensyn til regler knyttet til lovkonflikt som vil gjelde de materielle lovene i en annen jurisdiksjon, inkludert med tanke på enhver tvist som oppstår på grunn av din bruk av dette nettstedet eller materiale fra dette nettstedet.
Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder som er kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse.
Din innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy.
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .Returnerer / refusjon / kanselleringDu kan returnere varer til oss innen 14 dager etter at du har mottatt pakken.
I tilfelle en klage, send umiddelbart de defekte varene til butikken med posten. Imidlertid godtar selskapet ikke pakker sendt COD. Kostnadene knyttet til å sende en klage vil umiddelbart sendes til bankkontoen som er oppgitt av kunden etter mottak av pakken og godta klagen. De returnerte produktene skal ledsages av et kjøpsbevis og et utfylt returskjema (returskjema kan lastes ned her). Hvis klagen er berettiget, byttes produktet om mulig, eller kostnaden refunderes til kunden. Mangelfulle varer er varer med tekniske mangler. Klagehåndteringstiden er opptil 14 virkedager, men butikken tar alle skritt for å løse klagen på kortest mulig tid. Hvis klagen avvises, sendes varene tilbake på kundens bekostning.
Hvis varene returneres åpnet, men viser at de IKKE er skadet / defekt, kan vi ikke refundere kjøpesummen.
Returkostnad: Vær oppmerksom på at vi bare kan refundere portokostnadene for retur av en vare der; vi sendte deg feil vare, eller varen er skadet eller defekt. Vi vil ikke refundere porto for varer som er i orden.
Du kan kansellere bestillingen din når som helst før den sendes for full refusjon ved å kontakte oss på contact@lymeherbs.eu. Refusjoner behandles innen 3 virkedager.
InnbetalingDu kan betale med Przelewy24 (Visa / MasterCard kreditt- / debetkort), PayPal og Revolut.
Frakt og leveringStandard frakt: Bestillinger sendes vanligvis innen 1-5 virkedager fra kjøpstidspunktet.
For internasjonale bestillinger, ta kontakt med ditt lokale tollkontor for informasjon om importrestriksjoner og lisenser. Alle tariff-, avgifts- og avgiftsgebyrer er kundens ansvar.
Separate gebyrer for frakt vil vises på ordresammendraget.

Product added to wishlist
Product added to compare.