Choose a searcher

Cowden støtteprogram

Cowden støtteprogram

Cowden-protokollen

 

Urtebutikken Lymeherbs tilbyr et komplett utvalg produkter fra Cowden-protokollen. Cowden-protokollen er en protokoll utviklet av Dr. W. Lee Cowden beregnet på personer med borreliose og for å minimere symptomene forbundet med borreliose. Cowden-protokollen brukes også for andre flåttbårne ko-infeksjoner.

Cowden-protokollen inkluderer 14 forskjellige Nutramedix-produkter, inkludert 7 urtepreparater kjent som Microbial Defense, som viser antibakteriell aktivitet. Cowden-protokollen inkluderer: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnesiummalat, Mora, Persille, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Beskrivelse av de generelle egenskapene til alle produkter som er en del av Cowden-protokollen:

Banderol Microbial Defense : viser anti-inflammatoriske egenskaper, har et bredt spekter av antibakterielle, antivirale og antiparasittiske egenskaper. På grunn av disse egenskapene er Banderol effektivt mot Borrelia-bakterier og flåttbårne ko-infeksjoner som Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia og Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : støtter avgiftning av hjernen og sentralnervesystemet, og renser kroppen for giftstoffer og biotoksiner. Eliminerer giftstoffer fra hjernen, det perifere nervesystemet og ryggraden. Baurbur-pinella renser blodet og intercellulære rom, avgifter leveren, nyrene og lymfesystemet. Reduserer effektivt ubehaget som følger med Herx-reaksjonen.

 

Cumanda Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaper, har et bredt spekter av antibakterielle, antivirale og antiparasittiske egenskaper. Takket være disse egenskapene er Cumanda effektiv mot Borrelia-bakterier og flåttbårne ko-infeksjoner. Stoffene i den har også en sterk antifungal aktivitet mot Candida, Aspergillus og Mucor-sopp. Aktive stoffer har egenskapene til å krysse blod-hjerne-barrieren.

 

Enula Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaper, har et bredt spekter av antibakterielle, antifungale, antivirale og antiparasittiske egenskaper. Enula er effektiv mot både Borrelia og noen Babesia-arter.

 

Houttuynia Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaper, har et bredt spekter av antibakterielle og antifungale egenskaper. Takket være disse egenskapene er Houttuynia effektiv mot Borelia Borrelia og flåttbårne ko-infeksjoner. Det er spesielt effektivt mot Bartonelia.

 

Magnesiummalat : en form for magnesium som absorberes ekstremt godt av kroppen. Magnesium er et essensielt mineral som kreves for at kroppen skal fungere korrekt. Magnesium er viktig for å opprettholde normal nerve- og hjernefunksjon, hjerterytme og blodtrykk. Magnesium er også nødvendig for riktig sammentrekning og avspenning av skjelettmuskulaturen, men også av glatt muskulatur i tarmen, bukspyttkjertelen, gallegangene, etc.

 

Mora Microbial Defense : har anti-inflammatoriske egenskaper og har et bredt spekter av antibakterielle, antivirale, antifungale og antiparasittiske egenskaper.

 

Persille Detox : viser egenskaper som renser kroppen for giftstoffer og biotoksiner. De aktive stoffene i preparatet avgifter leveren, nyrene, lymfesystemet og intercellulære rom, og renser blodet. Persille Detox reduserer effektivt symptomene som følger med Herx-reaksjonen. I tillegg tilfører mangel på jern, kalsium, riboflavin, tiamin, vitamin C, karotener og vitamin A.

 

Samento Microbial Defense : aktive stoffer i Samentoj er effektive modulatorer av immunsystemet, viser et bredt spekter av antibakteriell, antiviral, antifungal og antiparasittisk aktivitet. Takket være disse egenskapene er Samento effektiv mot Borrelia burgdorferii-bakterier og andre typer Borrelia-bakterier og mot flåttbårne ko-infeksjoner.

 

Sealantro Metal Detox : støtter avgiftning av kroppen fra tungmetaller, samt biotoksiner og mange andre giftige stoffer.

 

Serrapeptase : er et proteolytisk (proteinbrytende) enzym hentet fra fordøyelsessystemet til silkeorm. Funksjonen til dette enzymet er å fordøye fibrinet som beskytter Borrelia-bakteriene. Serrapeptase hjelper til med å bryte ned den mikrobielle biofilmen. Nedbrytningen av fibrin, som beskytter bakteriene, gjør cellene i immunsystemet effektive til å angripe og bekjempe patogene mikroorganismer. Serapeptase forbedrer oksygentransport til vev ved å bryte ned fibrin som fester seg til kapillærveggene. Som et resultat, i vev der anaerobe forhold hersket, dvs. gunstige for vekst av bakterier, endres miljøet til aerobe forhold som er ugunstige for bakteriers overlevelse.

 

Sparga Sulphur Detox : støtter fjerning av sulfoantibiotika og andre sulfonamidbaserte legemidler fra kroppen som blokkerer kroppens sulfatveier og veien for toksinkonjugering gjennom glutation.

 

Stevia : har antibakteriell aktivitet mot alle utviklingsformer av Borrelia-bakterier. Det påvirker biofilmen skapt av bakterier. Stevia viser også et bredt spekter av antifungal og antioksidant aktivitet.

 

Takuna Microbial Defense : har veldig sterke antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaper. Takuna reduserer symptomene som følger med infeksjonen.

 

Hvis du bestemmer deg for å bruke Cowden-protokollen, vennligst følg instruksjonene som følger med produktene nøye. Instruksjonene er svært detaljerte og inneholder tabeller over hvordan du bruker produktet hver dag. Produkter satt sammen i ferdige pakker og delt inn i sett Måned 1 - Måned 9.

 

  Produktfilter
Kategorier
Type produkt
Product added to wishlist
Product added to compare.