Personvernregler for Healthylife SC

 

Healthylife SC respekterer personvernet ditt og forplikter seg til å beskytte det, og overholder denne personvernpolitikken som er i samsvar med EUROPAPARLAMENTETS OG RÅDETS (EU) 2016/679 REGULERING AV 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personlige data og om fri bevegelse av slike data, og om opphevelse av direktiv 95/46 / EF (General Data Protection Regulation). Vi presenterer herved vår personvernpolicy. Ved å bruke nettstedet vårt, gir du uttrykk for ditt samtykke til fremgangsmåten beskrevet i denne personvernerklæringen. Begrepet "Nettsted" betyr nettbutikken tilgjengelig på www.lymeherbs.pl, samt ethvert annet nettsted som drives av Healthylife SC

Denne personvernpolitikken bestemmer typer informasjon og data som vi kan samle inn fra deg og som du kan overføre til oss når du besøker eller bruker nettstedet vårt, samt vår praksis knyttet til innsamling, bruk, lagring, beskyttelse og utlevering av slik informasjon og data .

Denne personvernerklæringen gjelder informasjon og data som vi samler inn:

  • på nettstedet eller gjennom nettstedet;

  • i form av e-postkorrespondanse eller annen elektronisk korrespondanse;

  • når du oppretter en konto på nettstedet;

  • når du registrerer deg for våre nyhetsbrev.

 

Les vår personvernpolicy og prinsipper og fremgangsmåter som er inkludert der, relatert til informasjon og data, samt måten vi behandler dem på. Hvis du ikke gir uttrykk for ditt samtykke til våre prinsipper og praksis, bør du ikke bruke nettstedet vårt. Ved å besøke eller bruke nettstedet uttrykker du ditt samtykke til denne personvernpolicyen.

 

Denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet etter at vi har endret det, vil vi anta at du gir uttrykk for ditt samtykke til slike endringer, derfor anbefaler vi deg å sjekke personvernreglene regelmessig for oppdateringer.

 

Administrator av data

Alle personopplysninger levert eller samlet på dette nettstedet administreres hovedsakelig av Healthylife Martin Karov, Monika Karov SC, med registrerte kontorer på: ul. Wolności 101, 41-500 Chorzów, Polen.

 

Data samlet inn av Healthylife SC

Data om den innsendte bestillingen: Når du sender inn bestillinger med Lymeherbs-butikken, ber vi deg oppgi fullt navn, kjønn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse. Disse dataene vil tillate oss å behandle bestillingene dine, kontakte deg i tilfelle problemer med utførelsen av bestillingen, samt å sende den elektroniske bekreftelsen på bestillingen eller bestillingen er fullført.

 

Nettkonto: På tidspunktet for bestillingen sender vi deg muligheten til å opprette en online konto. Hvis du godtar ovennevnte, lagrer vi personopplysninger du oppgir i klientdatabasen. Det vil tillate oss å utføre fremtidige bestillinger raskere. Slette den elektroniske kontoen vil ikke føre til fjerning av personlige data som er lagret av oss. Du kan når som helst få tilgang til og korrigere dine personlige data.

 

Transaksjonshistorikk: Vi fører et elektronisk register over alle bestillinger som er sendt inn i Lymeherbs-butikken.

 

Nyhetsbrev: Vårt nyhetsbrev informerer abonnenter om de siste prisene, tilbudene og produktene. Vi sender det bare til brukerne som avtalt å motta det. Du kan si opp abonnementet når som helst, slik alternativ er også inkludert i hvert sendte nyhetsbrev; du kan også avslutte abonnementet ved hjelp av skjemaet som er tilgjengelig på nettstedet vårt.

 

IP-adresse: Vi registrerer IP-adressen din, hvorfra du besøker nettstedet vårt. Det lar oss identifisere internettleverandøren (ISP) og inneholder ingen informasjon om deg som person. Vi bruker denne informasjonen for å bedre forstå hvor nettverkstrafikken vår kommer fra.

 

Data om barn: Nettstedet vårt er ikke ment for bruk av personer under seksten (16) år, derfor ber vi yngre personer om ikke å oppgi sine personlige data via nettstedet vårt. Vi samler ikke bevisst informasjon og data fra barn under seksten (16) år uten foreldrenes tillatelse.

 

Informasjonskapsler Nettstedet bruker informasjonskapsler, nemlig små tekstfiler som sendes til datamaskinen til Internett-brukeren og som identifiserer ham / henne på en måte som er nødvendig for å forenkle eller deaktivere en gitt operasjon. Informasjonskapsler er ufarlige både for datamaskinen og for brukeren og hans / hennes data.

Forutsetningen for å aktivere informasjonskapsler er deres aksept gjennom nettleseren og ikke fjerne dem fra harddisken. Du kan også deaktivere dem i nettleserinnstillingene, noe som kan begrense eller forhindre bruk av noen deler av tjenesten.

Informasjonskapsler kan inneholde personopplysninger om brukeren, selv om det i de fleste tilfeller bare er hans / hennes e-postadresse. Disse dataene er bare tilgjengelige for brukeren av en gitt datamaskin og for vår tjeneste.

 

Google Analytics: Nettstedet bruker Google Analytics-tjenesten til å overvåke bruken av nettstedet vårt. Denne tjenesten leveres av Google, Inc. ("Google") Google Analytics er basert på en informasjonskapselmekanisme, hvor filer plasseres på brukerens datamaskin for å gjøre det mulig for tjenesten å analysere hvordan brukerne bruker den. Ved å bruke disse dataene - vil vi kunne forbedre brukervennligheten, arkitekturen og funksjonaliteten til nettstedet. Informasjon generert av informasjonskapsler om muligheten for å bruke nettstedet av brukeren (blant annet hans / hennes IP-adresse) overføres til Google og lagres på serverne i USA.

 

Hvordan bruker Healtylife SC dataene dine?

Utlevering av informasjon

Healthylife SC vil ikke gi dine personlige data for markedsføringsformål til selskaper som ikke tilhører Healthylife SC

Healthylife SC gir dine personopplysninger til entreprenører, tjenesteleverandører og andre tredjeparter som de samarbeider med, og som på grunnlag av signerte avtaler er forpliktet til å holde personopplysningene konfidensielle eller bare bruke dem til formål som vi gir data til dem.

 

Hvordan beskytter Healthylife dataene dine?

Vi tar tiltak for å beskytte dine personlige data mot tilfeldig tap eller deres surfing, bruk, modifikasjon eller utlevering av uautoriserte personer. All informasjon og data som vi mottar fra deg, lagres på sikre servere beskyttet av brannmurer. Ved å bruke nettstedet vårt, gir du uttrykk for ditt samtykke til overføring av dine personlige data til disse serverne.

Sikkerheten til dine personlige data avhenger også av deg. Hvis du setter et passord for å logge inn på nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde det hemmelig. Vennligst ikke del passordet ditt med noen.

Dessverre er ikke overføring av informasjon via Internett helt trygg. Selv om vi gjør vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres sikkerhet på nettstedet vårt. Du sender data på egen risiko. Vi har ikke noe ansvar for noen omgåelse av personverninnstillinger eller beskyttelse på nettstedet.

 

Tilgang til og oppdatering av data

Du er velkommen til å få tilgang til dine data og oppdatere dem når som helst.

For å bli kjent med dine personlige data, kontakt oss på contact@lymeherbs.eu med angivelse av ditt fulle navn og adresse (for bekreftelse).

 

Kundens tilbaketrekning av samtykke til behandling av personopplysninger

Kunden har rett til å trekke tilbake sin tillatelse til behandling av hans / hennes personlige data når som helst. Samtykket kan trekkes tilbake ved skriftlig uttrykk for viljen til å trekke tilbake tillatelse for behandling av personopplysninger via elektronisk post til: kontakt@lymeherbs.pl, eller via post til adressen: Healthylife SC ul. Gliwicka 234, 40-866 Katowice.

Selskapet kan lagre personopplysninger om kunden, til tross for hans / hennes uttrykk for viljen til å trekke tilbake samtykke til behandling av personopplysninger, dersom omstendigheter som begrenser denne rettigheten skulle oppstå, for eksempel:

  • en situasjon der databehandling er nødvendig for å avgjøre, undersøke eller forsvare krav.

 

Tidspunkt for behandling av kundens personopplysninger

Kundens personopplysninger vil bli behandlet til samtykke er trukket tilbake, og etter slik tilbaketrekning, i den periode av begrensning av krav som databehandler har krav på eller krav mot administratoren.

 

Endringer i denne policyen

Eventuelle endringer i denne personvernpolicyen vil bli publisert på denne undersiden av nettstedet vårt.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål eller kommentarer angående denne personvernerklæringen og annen relatert praksis kan sendes til: contact@lymeherbs.eu

Product added to wishlist
Product added to compare.