Choose a searcher

Babesia

Babesia Treatment – Buhner Protocol for Babesia

Urter for Babesia

 

Babesia er en parasittisk protozo som ligner malaria, men som overføres av flått. Babesia forårsaker sykdommen kjent som Babesiosis (andre navn er Babesiosis, Babesiosis). Babesia-infeksjon eksisterer ofte samtidig med borreliose og/eller andre flåttbårne infeksjoner. Symptomene på babesiosis-infeksjon varierer fra mild til alvorlig. Milde former blir ofte ukjent fordi de feilaktig tas for symptomer på borreliose. Tidlige adoptere rapporterer ofte om høy feber og frysninger. Kroniske infeksjoner kan være mildt symptomatiske, og de vanligste symptomene er: periodisk feber eller lavgradig feber, frysninger og leddsmerter, kronisk utmattelsessyndrom, svetting og "manglende evne til å puste helt".

Samtidig infeksjon med Lyme-spiroketter forverrer symptomene på begge sykdommene, deretter blir forløpet mer alvorlig og konsekvensene for kroppen er mer alvorlige. Symptomene kan da inkludere alvorlig hodepine, hemolytisk anemi, sentralnervesystempåvirkning, høy feber og kramper. Det ble funnet en synergistisk, gjensidig forsterkende effekt av Borrelia- og Babesia-spiroketter på kroppen. Borrelia DNA oppstår tydeligere og henger lenger i blodet når samtidig infeksjon med Babesia oppstår. Da er de negative effektene på ledd, hjerte og nervesystem mer alvorlige. I noen tilfeller av samtidige infeksjoner ble det funnet transversell myelitt med pareser i armer og ben. Utviklingen av sykdommen er raskere fra begynnelsen, rekonvalesensperioden er lengre, og spekteret av symptomer er mye bredere.

 

Babesia Treatment – Buhner Protocol for Babesia

 

Mange urter er svært effektive i å bekjempe Babesia-infeksjoner, som protozoen ikke utvikler immunitet mot. Som i tilfellet med borreliose, også i tilfellet med Babesiosis, er den antimikrobielle effekten bare ett av elementene som fører til en effektiv terapi.

Ved behandling av Babesiosis bør oppmerksomhet rettes mot de viktige virkningsmekanismene til Babesia som hindrer behandlingen. Babesia naturlig urtebehandling tar hensyn til hvert av følgende aspekter.

Som malariaembryoer trenger Babesia inn i røde blodceller - erytrocytter, hvor den, ved å utvikle og reprodusere, ødelegger dem. I tillegg, i løpet av Babesia-infeksjon, kan det være blokkering av kapillære blodkar og stagnasjon av mikrosirkulasjonen på grunn av avsetning av fragmenter av skadede erytrocytter i karene. Deres tilstedeværelse i blodet kan forårsake betennelse i leveren, nyrene og milten.

En annen viktig mekanisme for Babesia-infeksjon er en sterk negativ effekt på immunsystemet. Babesia endrer immunpolariteten på en veldig spesifikk måte, noe som endrer den menneskelige immunresponsen fra Th 1 til Th 2. Dette fører til en dårlig reaksjon av immunsystemet på infeksjonen og kroppen kan ikke eliminere dette patogenet.

I den naturlige behandlingen av Babesiosis er de mest brukte urtene anbefalt av Buhner (oppført på den offisielle Buhner-nettsiden buhnerhealinglyme.com): Alchornea cordifolia, Cryptolepis sanguinolenta, Sida acuta. Dette er urter som viser en sterk antiprotozoal effekt og viser en systemisk effekt, dvs. de sprer seg i hele blodbanen, og påvirker dermed hver celle og organ. I tillegg styrker de immunforsvaret, og Sida acuta beskytter de røde blodcellene. Vi anbefaler å legge til L-arginin i denne protokollen. Babesia er svært følsom for L-arginin, så tilskudd med L-arginin bidrar til å hemme Babesia-infeksjon. Buhners protokoll for Babesia er en av de mest populære naturlige behandlingene av Babesia-infeksjon.

Med mer resistente infeksjoner er det verdt å bruke den mer omfattende protokollen som anbefales i Buhners bok "Natural Treatments for Lyme Coinfections: Anaplasma, Babesia, and Ehrlichia". I dette tilfellet er mengden urter og preparater som brukes mye større, nemlig: Cryptolepis, Bidens pilosa, Artemisina, Sida acuta, Salvia miltiorrhiza, Milk Thistle, Ashwagandha, Panax ginseng, Lakris, Schisandra, L-arginin, Vitamin B2. I denne kombinasjonen av urter for Babesia vil du i tillegg til å virke mot Babesia, styrke immuniteten, beskytte erytrocytter og organer, også forbedre reguleringen av cytokinkaskaden, beskytte endotelet, hemme arginaseproduksjonen samt øke nivået av L-arginin og nitrogenoksid (NO).

Urter som brukes i naturlig behandling av Babesia vil i stor grad påvirke mange infeksjonsmekanismer. Hvis du ønsker å bruke urteterapi for å behandle Babesia, husk å lese protokollen foreslått av Buhner, samt dens kontraindikasjoner.

  Produktfilter
Kategorier
Type produkt
Product added to wishlist
Product added to compare.