Choose a searcher

Mykoplasma

Naturlig behandling av mykoplasma - urter for mykoplasma

Urter for Mycoplasma

 

Mycoplasma pneumoniae er en annen bakterie som tilhører gruppen av Lyme ko-infeksjoner. Mycoplasma er en bakterie som mangler cellevegg. Dens ytterste del er den cytoplasmatiske membranen. Mycoplasma, på grunn av mangel på en cellevegg, viser mye større fleksibilitet og er derfor i stand til å anta forskjellige former. Mangelen på cellevegg er også en egenskap som skiller den fra andre flåttbårne ko-infeksjoner.

Mycoplasma forårsaker hovedsakelig infeksjoner i luftveiene og kjønnsorganene. Imidlertid antas det i økende grad at det kan forårsake systemiske infeksjoner, som påvirker hvert organ og forårsaker mange kroniske sykdommer, inkludert revmatoid artritt. Sykdommen kan være svært forskjellig: fra asymptomatisk, gjennom lokale symptomer (f.eks. luftveisinfeksjoner), til systemiske infeksjoner. I en svekket organisme på grunn av en annen infeksjon (f.eks. Borrelias spirochete eller Chlamydia), kan mykoplasmainfeksjon gi svært alvorlige symptomer. Mykoplasma kan angripe blant annet nervesystemet, muskler (inkludert hjertet) og ledd. Symptomene på infeksjon med dette patogenet er svært lik symptomene på borreliose.

Disseminert infeksjon kan vise seg på følgende måter: tretthet som ikke går over etter hvile, treningsintoleranse, nevrologiske dysfunksjoner, psykiske problemer, kognitive problemer, søvnløshet, depresjon, hodepine, muskel- og leddsmerter, leddhevelser, smerter i lymfeknutene , pusteproblemer, svette, kvalme, magesmerter, feber, kronisk konjunktivitt, hudforandringer (utslett, erytem), betennelse i hjertemuskelen, perikard, lever, bukspyttkjertel og andre symptomer.

 

Naturlig behandling av mykoplasma

 

Mange urter brukes i naturlig behandling av Mycoplasma. En av de mest effektive naturlige metodene for å behandle denne infeksjonen er Stephen Buhners protokoll for Mycoplasma fra boken hans "Healing Lyme Disease Coinfections: Complementary and Holistic Treatments for Bartonella and Mycoplasma."

Som med andre protokoller legger Buhner stor vekt på en omfattende innflytelse på Mycoplasma, som vil dekke hele den komplekse infeksjonsmekanismen. Naturlig behandling av Mycoplasma med urter er basert på både antibakteriell og immunregulering, forstyrrelse av cytokinkaskaden, beskyttelse av celler og organer angrepet av bakterier, og påfyll av næringsstoffer som ble "brukt opp" under infeksjonen.

Buhner velger et omfattende sett med Mycoplasma-urter som påvirker hvert av aspektene ovenfor. I sin protokoll for naturlig behandling av Mycoplasma anbefaler han å introdusere følgende urter i terapien: Cordyceps sinensis, kinesisk kalott (latinsk Scutellaria baicalensis), Isatis, Houttuynia cordata, Sida acuta, Schisandra, sibirsk ginseng, Rhodiola rosae, Olivenblad. Urteterapi bør også suppleres med N-acetyl-cystein (NAC) og vitamin E.

Tre av urtene ovenfor: Schisandra, sibirsk ginseng, Rhodiola rosae anbefales for bruk som urteblanding. ERS Herbal Mix er et ferdig produkt som inneholder en maserat av disse tre urtene.

Et stort problem som oppstår under Mycoplasma-infeksjon er bakterienes inntak av en svært stor mengde næringsstoffer under infeksjonsprosessen. Tilskudd med næringsstoffer er avgjørende i kampen mot symptomer forbundet med Mycoplasma-infeksjon. Du kan balansere næringsmangelen med kosthold eller ekstra tilskudd. Næringsstoffene som er nødvendige for å supplere i kampen mot Mycoplasma er: B-vitaminer, kolin, sink, kobber, selen, aminosyrer (L-tryptofan, L-treonin, L-serin, L-arginin) og essensielle fettsyrer.

Naturlig behandling med Mycoplasma-urter vil i stor grad påvirke mange mekanismer for denne infeksjonen. Hvis du ønsker å bruke urter for Mycoplasma, husk å lese hele protokollen foreslått av Buhner, samt kontraindikasjoner.

  Produktfilter
Kategorier
Type produkt
Product added to wishlist
Product added to compare.