Choose a searcher

Klamydia

Naturlig behandling av klamydia - urter for klamydia

Urter for klamydia

 

Chlamydia pneumoniae er en gramnegativ bakterie, men med en cellevegg mye stivere enn man vanligvis finner hos gramnegative bakterier.

Klamydia er en av de flåttbårne ko-infeksjonene.

Chlamydia pneumoniae påvirker ofte luftveiene, forårsaker lungebetennelse (ofte referert til som atypisk lungebetennelse), bronkitt, laryngitt, faryngitt, rhinitt, bihulebetennelse og forårsaker astmasymptomer.

Chlamydia pneumoniae er svært viktig i differensialdiagnosen av borreliose, da det kan forårsake nervesystemsykdommer, myokarditt og reaktiv leddgikt. De ekstrapulmonale symptomene på Chlamydia pneumoniae-infeksjon over en svært lang periode kan være latente og er ofte vanskelige å gjenkjenne.

Chlamydia pneumoniae-indusert reaktiv artritt er ofte vanskelig å skille fra Lyme-artritt. I løpet av Chlamydia pneumoniae-infeksjon bør oppmerksomhet også rettes mot Guillain-Bare syndrom. Guillain-Barrés syndrom er en autoimmun sykdom som forårsaker akutt multirot demyeliniserende betennelse, der immunsystemet angriper deler av det perifere nervesystemet, og forårsaker muskelsvakhet og prikkende følelser i ulike deler av kroppen.

Dessuten kan Chlamydia pneumoniae gi andre symptomer, som: kronisk tretthet, brennende følelse av ulike deler av kroppen, lammelser, slag, problemer med blodtrykk, hodepine, demens, mental tåke, psykiske lidelser, smerter i testiklene.

 

Naturlig behandling av klamydia

 

Mange urter er svært effektive i kampen mot klamydia. En av de mest effektive naturlige metodene for å behandle Chlamydia med urter er Buhner-protokollen for Chlamydia fra Stephen Harrod Buhners bok "Natural Healing of Lyme Borreliosis and the Coinfections Chlamydia and Spotted Fever Rickettsiosis".

De viktigste antibakterielle urtene mot Chlamydia pneumoniae er planter som inneholder berberin. Slike planter er blant annet berberis eller kanadisk gullsel (Goldenseal, Latin Hydrastis canadensis). Kinesisk kalott (latin Scutellaria baicalensis) har antibakterielle egenskaper mot klamydia. Buhner anbefaler også bruk av vitamin A. Retinol (en metabolitt av vitamin A) hemmer klamydias evne til å infisere endotel- og epitelceller.

Klamydia, som andre intracellulære patogener fra gruppen av flåttbårne infeksjoner, induserer cytokinkaskaden. Cytokiner er informasjonsmolekyler som letter den smittsomme prosessen med bakterier og utvinning av næringsstoffer fra vertscellene. Derfor må cytokinkaskaden hemmes for å forstyrre den smittsomme prosessen med klamydia.

Salvia miltiorrhiza og kinesisk skullcap (latin Scutellaria baicalensis) er de viktigste urtene for å hemme cytokinkaskaden anbefalt av Buhner i hans naturlige protokoll for behandling av klamydiose.

Klamydia avskjærer også vertens immunsystemresponser og funksjoner. Klamydia kan derfor radikalt gjenoppbygge det menneskelige immunforsvaret på en slik måte å tilpasse det til dets fordel. Et funksjonsfeil immunsystem merker ikke trusselen fra bakterier og bekjemper ikke infeksjon. Abnormiteter i immunsystemets arbeid fører ofte til autoimmune lidelser. Et deregulert immunsystem er et problem ikke bare under infeksjonsforløpet, men også etter avsluttet behandling, noe som vil få ytterligere konsekvenser. Urter er svært effektive for å modulere immunfunksjoner og gjenopprette immunsystemets funksjon.

Buhners forslag i dette tilfellet er tre urter: Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera), lakris og Cordyceps sinensis. I følge Buhners anbefalinger anbefales disse tre urtene i form av urteblanding. ACL Herbal Mix-produktet inneholder ferdig maserat av Ashwagandha (indisk ginseng, latin Withania somnifera), Cordyceps og lakris.

Beskyttelse av celler og organer angrepet av bakterien er en annen integrert del av behandlingen i Buhners protokoller. Bakterier har en enorm, destruktiv effekt på organene. Beskyttelse av organer og celler bør alltid være en integrert del av enhver terapi. Salvia miltiorrhiza, Cordyceps sinensis og Bidens pilosa spiller en nøkkelrolle her som en vesentlig del av den naturlige behandlingen av klamydia med urter.

Naturlig behandling av klamydia vil i stor grad påvirke mange infeksjonsmekanismer. Hvis du vil bruke urter for klamydia, husk å lese hele protokollen foreslått av Buhner, samt kontraindikasjoner.

  Produktfilter
Kategorier
Type produkt
Product added to wishlist
Product added to compare.