Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

AST11
30,77 kr
rating Read the 2 reviews
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 2

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olje har blitt brukt i medisin i århundrer, hovedsakelig for problemer med beinvev. Det støtter effektivt behandling av sykdommer i ryggraden, leddledd, kne, revmatiske smerter og isjias.

 

Comfrey og Ironwort Oil

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olje har blitt brukt i medisin i århundrer, hovedsakelig for problemer med beinvev. Det støtter effektivt behandling av sykdommer i ryggraden, leddledd, kne, revmatiske smerter og isjias. Comfrey og Ironwort Oil kan brukes hvis du har brudd, forvridninger og blåmerker. Det er uerstattelig i betennelse i senen og tromboflebitt. Comfrey and Ironwort Oil inneholder blant annet allantoin, som stimulerer regenerering av vev og auxiner - et hormon som lett skaper nytt vev og raskt leges sår. Den inneholder også tanniner, slim og polyfenoler.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron er en polsk distributør av kvalitets urteprodukter. Selskapet opererer på det polske markedet i over 15 år. Råvarene til produktene kom til nøye utvalgte leverandører. Mange av urtene i tilbudet er villproduserte.

Ingredienser:   70% Symphytum officinale olje, 30% Sideritt olje, allantoin (opptil 4,7%), vegetabilsk lim (ca. 29%), fenoliske syrer (rosmarinsyre), pyrolysealkaloider (0,02 til 0,7%), tanniner, vitamin C, K, B1, B2, B6, A, E, P av naturlig opprinnelse, folsyre, flavoner, flavonoider av naturlig opprinnelse.

Netto vekt:   100 ml

Oppbevaring:   Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ny
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.