Shilajit - Himalaya mumie 400mg

Shilajit - Himalaya mumie 400mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
110,01 kr

Shilajit (Mumio) standardisert til 20 % fulvinsyre

 

Shilajit - Himalaya mumie 400mg

Mumio, også kalt Shilajit, er et svartbrunt harpikslignende stoff som naturlig forekommer i fjellsprekker i enkelte fjellkjeder. Den er laget av rester av planter, alger og lav som finnes i kriker og kroker av bergarter, hvor de over tid, som følge av naturlige biologiske endringer, forvandles til mumio rik på verdifulle helsefremmende ingredienser. Blant de mange aktive ingrediensene i mumio er noen av de viktigste fulvinsyrene. Dessuten inneholder den også mange andre biologisk aktive stoffer, som fosfolipider, triterpener og fenolsyrer. Den er også rik på vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Det styrker immunforsvaret, støtter urinsystemet, har en positiv effekt på fordøyelsessystemet, har en positiv effekt på normal kroppsvekt, støtter seksuelle funksjoner, bidrar til å opprettholde en normal menstruasjonssyklus, styrker bein og ledd, støtter sinnet og kognitivt. fungerer, og har en foryngende effekt.

MedicLine

MedicaLine til den polske produsenten av Aliness produktlinje. Produktene inkluderer naturlige kombinasjoner som er preget av påvirkning og det høyeste spekteret av funksjonelle egenskaper, takket være at de er bedre for kroppen og har en helsefremmende natur. Produksjonen deres er godkjent etter «clean label»-prinsippet, som garanterer unødvendige tilsetningsstoffer. Aliness merkevarevitaminer kan brukes av allergikere, personer med laktoseintoleranse, så vel som av glutenfrie.

Kosttilskudd

Ingredienser: Mumio-ekstrakt (shilajit) standardisert til 20 % fulvinsyrer, kapselskall (bindestoff: hydroksypropylmetylcellulose).

Innhold av 1 kapsel: 400 mg Mumio-ekstrakt (shilajit 20%), inkludert 80 mg fulvinsyrer.

Anbefalt daglig inntak : 1 kapsel en gang daglig under et måltid.

Pakkens innhold : 90 kapsler

Oppbevaring: Beskytt mot skadelige effekter i vann, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.


Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige serveringsmengden i løpet av dagen. Dette produktet kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Dette produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.