GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler

GABA 750 mg, 100 kapsler

NOW23
164,15 kr

GABA (gamma-aminosmørsyre) støtter nervesystemet i tilfeller av alvorlig stress, og hjelper til med å lindre nervøs spenning.

 

GABA 750 mg

 

 

GABA (gamma-aminosmørsyre) er en ikke-protein aminosyre som fungerer som en nevrotransmitter i den menneskelige hjernen. GABA produseres naturlig i kroppen, og dets tilstedeværelse i sentralnervesystemet kan hjelpe med avslapning og lindre nervøse spenninger.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: Gamma-aminosmørsyre, hypromellose (cellulosekapsel), askorbylpalmitat, stearinsyre (vegetabilsk kilde) og silisiumdioksid.

Innhold i anbefalt daglig porsjon: 750mg GABA - Gamma-aminosmørsyre (1 kapsel).

 

Anbefalt daglig inntak: Ta 1 kapsel 1 til 2 ganger om dagen før måltid, med vann.

Pakkeinnhold: 100 vegetariske kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.