ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

Aliness
ALI41
232,50 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1
ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance kosttilskudd inneholder 20 milliarder probiotiske bakterier i hver kapsel.

 

ProbioBalanse

ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance kosttilskudd inneholder 20 milliarder probiotiske bakterier i hver kapsel. Hver bakterie er dekket med et dobbelt lipidlag, som gir en effektiv barriere som lar bakteriene trygt passere gjennom det sure miljøet i magesekken for å nå tarmene intakte, hvor de skal vise sin biologiske aktivitet.

MedicaLine

MedicaLine er polsk produsent av medisiner og kosttilskudd som har opereret på det lokale markedet siden 2007. MedicaLine eier kosttilskuddsmerket Aliness. Aliness merkevareprodukter inneholder naturlige forbindelser som kjennetegnes ved et raskt og høyt nivå av absorpsjon av aktive stoffer. Vitaminene fra tilbudet deres kan brukes av personer på glutenfri diett samt personer med allergi og laktoseintoleranse.

Kosttilskudd

Ingredienser: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, bakterieskall: glyserinestere av fettsyrer, kapselskall (bindestoff: hydroksypropylcellulose).

Anbefalt daglig inntak: 1-2 kapsler daglig med et måltid.

Nettovekt: 60 Vege-kapsler

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige serveringsmengden i løpet av dagen. Dette produktet kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Dette produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.


Ny
Fajnie
rating 10
2023-11-27
Irene TT
Swietnie produkt

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.