• Ny
Berberine Complex, 90 kapsler

Berberine Complex, 90 kapsler

Swanson
SWA112
181,30 kr

Berberine Complex er et kosttilskudd som inneholder berberin, kanel, gymnema og bukkehornkløver.

 

Berberinkompleks

Berberine Complex er et kosttilskudd som inneholder naturlig berberin med tilsetning av kanelrot, gymnema-blader og bukkehornkløverfrø. Berberin er en planteforbindelse som kan bidra til å opprettholde normale blodsukkernivåer, og tilleggsingredienser i preparatet, som kanel og gymnema, kan ha en gunstig effekt på glukosemetabolismen. Berberine Complex kan forbedre fordøyelsen og vektkontroll, ha en gunstig effekt på det kardiovaskulære systemet, og forhindre betennelse.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Berberine HCl, Ceylon kanel, Bukkehornkløver, Gymnema Sylvestre, kapselskall: hydroksypropylmetylcellulose, riskli, antiklumpemidler: magnesiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

150 mg - Berberine HCl (fra Phellondendron kinesisk)

150 mg - Ceylonkanel (Cinnamomum verum)(innerbark)

150 mg - Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum)

150 mg - Gymnema Sylvestre (blader)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel om dagen med et måltid.

Pakkeinnhold: 90 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.