• Ny
Bergamottekstrakt 500 mg, 30 kapsler

Bergamottekstrakt 500 mg, 30 kapsler

Swanson
SWA113
104,13 kr

Bergamotfruktekstrakt, som kan bidra til å opprettholde normale kolesterolnivåer, akselerere metabolismen og har antioksidantegenskaper.

 

Bergamottekstrakt 500 mg

Bergamottekstrakt er et kosttilskudd som inneholder naturlig bergamottfruktekstrakt. Bergamott er en sitrusfrukt med en intens aroma og smak, som inneholder bioflavonoider og polyfenoler, som har antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper. Bergamotfruktekstrakt kan bidra til å opprettholde sunne kolesterolnivåer i blodet, forhindre hjertesykdom, støtte lipidmetabolismen og akselerere metabolismen. Det hjelper i kampen mot frie radikaler som er ansvarlige for aldringsprosessen til kroppen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Bergamott appelsinekstrakt, maltodekstrin, kapselskall: hydroksypropylmetylcellulose, bulkmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, risekstrakt.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

500 mg - Bergamot appelsinekstrakt (Citrus bergamia) (standardisert til 25 % flavonoider - 125 mg)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag. Bør tas med vann.

Pakkeinnhold: 30 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.