Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)

Quercetin 120 kapsler (Nutramedix)

CWD53-C
226,63 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1
Quercetin er i en fl avonoid familie kjent som fl avanoler som ser ut til å støtte kroppens normale avgiftningsprosesser relatert til antioksidantaktivitet og binder seg til jern i noen tilfeller for å støtte sunn oksidasjonsstatus.

 

Quercetin


NutraMedix Quercetin renses fra blomstene til Sophora japonica, ofte kjent som det japanske pagodetreet. Selv om individuell evne til å absorbere quercetin kan variere basert på faktorer som er både genetiske og relaterte til tarmmikrobiomet, anses dihydratformen i NutraMedix Quercetin generelt som svært biotilgjengelig.

Quercetin er i en fl avonoid familie kjent som fl avanoler som ser ut til å støtte kroppens normale avgiftningsprosesser relatert til antioksidantaktivitet og binder seg til jern i noen tilfeller for å støtte sunn oksidasjonsstatus. Noen undersøkelser antyder at flavonoler også støtter sinktransport i celler. Sist har disse kjemikaliene blitt undersøkt for hvordan de påvirker prosessen med celledeling og kommunikasjon mellom celler, som kan endres ved normal aldring. I motsetning til antioksidantstøtte, er dette nå et viktig område for forskning på flavonoidernes helsestøttende egenskaper.

 

Kosttilskudd


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk produsent av kosttilskudd som opererer på det amerikanske markedet siden 1993. Det produserer høykvalitets bioaktive planteekstrakter basert på patentert ekstraksjonsmetode. Nutramedixs produkter er preget av høy styrke og bredt spekter av aktiviteter.


Ingredienser: Quercetin (Sophora japonica blomst), vegetabilske kapsler, vegetabilsk magnesiumstearat.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler): Quercetin (Sophora japonica blomst) - 500 mg

 

Anbefalt daglig inntak: Ta to kapsler en gang daglig etter et måltid.


Nettovekt:
120 kapsler

Oppbevaring:
Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktighet: Ikke overskrid anbefalt daglig servering. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.