• Ny
Folat 800mcg, 30 kapsler

Folat 800mcg, 30 kapsler

Swanson
SWA146
53,66 kr

Folat Quatrefolic supplerer dietten med folsyre.

 

Folat 800mcg

Folian Quatrefolic er et kosttilskudd som bidrar til å fylle opp nivået av folsyre i kroppen. Folsyre (også kjent som vitamin B9) er ekstremt viktig, spesielt hos kvinner i fertil alder og ventende mødre. Det spiller en viktig rolle i cellevekst, DNA-syntese og produksjon av røde blodceller. En mangel på folsyre kan føre til forstyrrelser i utviklingen av fosterets nervesystem og andre utviklingsdefekter.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Glukosamin 5MTHF, quatrefolic, brunt rismel, kapselskall: hydroksypropylmetylcellulose, antiklumpemidler: magnesiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

800 mcg - Folian Quatrefolic™ (glukozamina 5MTHF)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag. Bør tas med vann.

Pakkeinnhold: 30 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.