Magnesium med vitamin B6 (60 porsjoner)

Magnesium med vitamin B6 (60 porsjoner)

FM06
Obecnie brak na stanie
63,70 kr

Kosttilskudd F-MAG B6 inneholder magnesium (citrat) og vitamin B6 i pulverform. Magnesium støtter muskelsystemet og hjelper til med å opprettholde riktig elektrolyttbalanse.

 

Magnesium med vitamin B6 (60 porsjoner)

 

Kosttilskudd F-MAG B6 inneholder magnesium (citrat) og vitamin B6 i pulverform. Magnesium støtter muskelsystemet og hjelper til med å opprettholde riktig elektrolyttbalanse. Det støtter også riktig funksjon av nervesystemet og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin B6 øker absorpsjonen av magnesium fra mage-tarmkanalen og hjelper til med å opprettholde normal energimetabolisme. Kosttilskudd F-MAG B6 inneholder ingen fyllstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, søtningsmidler.

 

 

FORMEDS Sp. dyrehage

 

Selskapet FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

 

 

Ingredienser: magnesiumcitrat, vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid)

Daglig dose på 0,6 g inneholder (Referanse daglig inntak%):

Magnesium-sitrat 600 mg

inkludert: Magnesium (100 mg, 27%).

Vitamin B6 - 0,7 mg (50%).

 

Nettovekt: 36,06 g. Porsjoner per beholder: 60.

 

Bruk: Tilsett 1 porsjon (1 øse) i en kopp med 200 ml vann eller annen drikke og rør. Bruk 1 gang per dag under et måltid.

 

Oppbevaring: Beskytt Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.