• Ny
Calcium Citronate Complex 250mg, 300 kapsler

Calcium Citronate Complex 250mg, 300 kapsler

Swanson
SWA125
Obecnie brak na stanie
209,23 kr

Produktet inneholder 250 mg kalsiumsitrat, en lettere absorbert form for kalsium. Støtter bein- og tannhelse, muskelsammentrekning og nervesignalering.

 

Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat 500mg

Calcium Citronate Complex er et kosttilskudd som inneholder 250 mg kalsium i en kapsel i form av kalsiumcitrat. Kalsiumsitrat er en lettere absorbert form for kalsium sammenlignet med kalsiumkarbonat og anses å være skånsommere for magen. Kalsium er et essensielt mineral som spiller en nøkkelrolle i vekst og vedlikehold av bein og tenner, samt funksjoner som muskelsammentrekning, nervesignalering og blodpropp. Dette tilskuddet tar sikte på å øke absorpsjonen av kalsium i kroppen ved å bruke sitratformen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Kalsium, bulkmiddel: rismel, kapsel: gelatin, antiklumpemiddel: magnesiumsalter av fettsyrer.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler):

500 mg - Kalsium (fra kalsiumsitrat og kalsiumkarbonat)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel 2 ganger daglig. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 300 kapsler


Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.