• Ny
Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat 500mg, 100...

Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat 500mg, 100 tabletter

Swanson
SWA124
91,87 kr

Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat inneholder kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat, og gir 500 mg kalsium for bein- og muskelhelse.

 

Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat 500mg

Kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat inneholder en blanding av tre typer kalsium: kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat, og gir 500 mg kalsium per kapsel. Kalsium er et essensielt mineral som spiller en nøkkelrolle i vekst og vedlikehold av bein og tenner, samt funksjoner som muskelsammentrekning, nervesignalering og blodpropp. Dette tilskuddet har som mål å øke biotilgjengeligheten av kalsium i kroppen ved å bruke forskjellige typer kalsiumkilder. Kalsiumkarbonat er en vanlig form for kalsium som brukes i kosttilskudd, kalsiumsitrat er en lettere absorbert form for kalsium, og kalsiumaspartat antas å øke kalsiumabsorpsjonen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Kalsium (fra kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat), akasie, bulkmiddel: maltodekstrin, bærer: fettsyrer, matglasur, bærer: tverrbundet cellulosegummi, antiklumpemiddel: magnesiumsalter av fettsyrer.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 tabletter):

1000 mg - Kalsium (fra kalsiumkarbonat, aspartat og sitrat)

Anbefalt daglig inntak: 1 tablett 1-2 ganger daglig. Bør tas med vann.

Pakkeinnhold: 100 tabletter


Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.