• Ny
Bufret vitamin C 500mg, 250 tabletter

Bufret vitamin C 500mg, 250 tabletter

Swanson
SWA122
207,03 kr

Swansons Bufret Vitamin C er lettere på magen enn tradisjonelle askorbinsyretilskudd.

 

Bufret vitamin C 500mg

Bufret vitamin C er en form for vitamin C som er skånsommere for magen sammenlignet med tradisjonelle askorbinsyretilskudd. Produktet hjelper til med å regulere surheten i kosttilskuddet og letter fordøyelsen for personer med sensitiv mage. Vitamin C er et viktig vitamin som spiller en nøkkelrolle i mange kroppsfunksjoner, inkludert å støtte et sunt immunsystem, fremme kollagenproduksjon for sunn hud og øke jernabsorpsjonen. Bufret vitamin C antas å gi alle fordelene med vitamin C uten å forårsake gastrointestinalt ubehag.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Vitamin C (kalsium L-askorbat), bulkmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, stabilisator: polyvinylpyrrolidon, natriumkarboksymetylcellulose, vandig tablettbelegg, bindemiddel: fettsyrer, antiklumpemiddel: magnesiumsalter av fettsyrer.


1 tablett inneholder:

500 mg - Vitamin C (kalsiumaskorbat)

56 mg - Lime (kalsiumaskorbat)

Innhold i anbefalt daglig porsjon (3 tabletter):

1500 mg - Vitamin C (kalsiumaskorbat)

112 mg - Lime (kalsiumaskorbat)

Anbefalt daglig inntak: 1 tablett 1-3 ganger daglig under måltider.

Pakkeinnhold: 250 tabletter


Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.