• Ny
Betakaroten 3000 mcg, 100 myke geler

Betakaroten 3000 mcg, 100 myke geler

Swanson
SWA114
45,33 kr

Betakaroten inneholder et karotenoid som bidrar til å opprettholde sunn hud og immunsystem og fungerer som en naturlig antioksidant.

 

Betakaroten 3000 mcg

Betakaroten er et kosttilskudd som inneholder et naturlig karotenoid, betakaroten. Denne forbindelsen omdannes i kroppen til vitamin A - en ingrediens som er nødvendig for sunn vekst og funksjon av celler, og spesielt for å opprettholde god syn, hud og slimhinner. Betakaroten kosttilskudd kan bidra til å opprettholde sunn hud og styrke immunforsvaret. Det kan også fungere som en naturlig antioksidant, nøytralisere frie radikaler og forhindre celleskade forårsaket av oksidativt stress.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Betakaroten, emulgator: soyaolje, kapselskall: gelatin, fuktighetsbevarende midler: glyserol, bærere: gul bivoks og soyalecitin, renset vann.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 softgel):

3000 mcg - Vitamin A fra betakaroten

Anbefalt daglig inntak: 1 softgel per dag. Bør tas med vann.

Pakkeinnhold: 100 softgels

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.