• Ny
C-1000 Zinc Immune, 90 kapsler
C-1000 Zinc Immune, 90 kapsler
C-1000 Zinc Immune, 90 kapsler
C-1000 Zinc Immune, 90 kapsler

C-1000 Zinc Immune, 90 kapsler

NOW71
Siste varer på lager
120,05 kr

C-1000 Zinc Immune er et kosttilskudd utviklet for å støtte immunsystemets funksjon.

 

C-1000 sinkimmun

 

C-1000 Zinc Immune by Now Foods er et høykvalitets, helt naturlig kosttilskudd utviklet for å støtte immunsystemets funksjon. Kosttilskuddet inneholder en blanding av vitamin C, sink og bioflavonoider som støtter bedre funksjon av immunsystemet og generell helse.

 

- Vitamin C er et essensielt næringsstoff som bidrar til vekst, utvikling og reparasjon av ulike vev i kroppen. Det er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot skader forårsaket av frie radikaler. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å støtte immunforsvaret ved å bidra til å stimulere produksjonen av hvite blodceller.

- Sink er et mineral som er nødvendig for å støtte immunfunksjon, sårheling og DNA-syntese. Den fungerer som en antioksidant og bidrar til å støtte sunn vekst og utvikling. Sink spiller også en rolle i å støtte kognitiv funksjon og humørregulering.

- Et kompleks av sitrusbioflavonoider som finnes i sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt. Bioflavonoider er antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot skade. De bidrar også til å støtte immunfunksjonen ved å øke aktiviteten til hvite blodceller.

Produktet er vegetarvennlig, ikke-GMO og glutenfritt.

 

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: C-1000 Zinc Immune by Now Foods inneholder en proprietær blanding av vitamin C, sink og bioflavonoider. Hypromellose (cellulosekapsel), hydroksypropylcellulose, stearinsyre (vegetabilsk kilde) og silisiumdioksid.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

1g - Vitamin C (1000mg)

15 mg - Sink

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel daglig med et måltid.

Pakkeinnhold: 90 kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.


Laget i USA i henhold til GMP-standarder

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.