EGCG Grønn teekstrakt 400 mg, 90 kapsler

EGCG Grønn teekstrakt 400 mg, 90 kapsler

Now Foods
NOW01
129,85 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1

EGCG Green Tea Extract er et ekstrakt av grønn te som inneholder 200 mg EGCG (polyfenol epigallocatechin gallate). EGCG-forbindelse har sterke antioksidantegenskaper, sterkere enn vitamin C og E, og det er kjent for sine antikreftegenskaper.

 

EGCG

EGCG Green Tea Extract er et ekstrakt av grønn te som inneholder 200 mg EGCG (polyfenol epigallocatechin gallate). EGCG-forbindelse har sterke antioksidantegenskaper, sterkere enn vitamin C og E, og det er kjent for sine antikreftegenskaper. EGCG Green Tea Extract har en positiv effekt på cellers funksjon og regulering av cellesyklus. Studier har vist at EGCG signifikant øker antall T-lymfocytter - celler i immunsystemet, primært ansvarlig for hemming av en autoimmun reaksjon.

Nå Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Selskapet opererer siden 1948 og er en av markedslederne. Produktene til Now Foods ® produseres i henhold til de høyeste standardene for god produksjonspraksis (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Ekstrakt av grønn te (Camellia sinensis) (blad) (standardisert ekstrakt) (min. 80% og 50% katekiner, EGCG (epigallocatechingallat) -200 mg) - 400 mg (4 mg naturlig koffein); Koffeinfri grønn te (Camellia sinensis) (blad) 50 mg.

Nettovekt: 90 kapsler

Anbefalt daglig inntak (voksne): 1 kapsel per dag, helst sammen med mat.

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Laget i USA i henhold til GMP-standarder.

Ny
Bartonella Buhner-Protocol
rating 10
2022-09-07
Heidi
very good product

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.