Jern 18mg, 120 kapsler
Jern 18mg, 120 kapsler
Jern 18mg, 120 kapsler
Jern 18mg, 120 kapsler
Jern 18mg, 120 kapsler
Jern 18mg, 120 kapsler

Jern 18mg, 120 kapsler

NOW30
88,20 kr

Jern er et essensielt mikronæringsstoff som spiller en nøkkelrolle i energiproduksjon, immunsystemfunksjon og nevrologisk helse.

 

Jern 18mg

 

Jern er et essensielt mikronæringsstoff som spiller en nøkkelrolle i energiproduksjon, immunsystemfunksjon og nevrologisk helse. Jern er en essensiell komponent i hemoglobin - et molekyl som transporterer oksygen til kroppens celler, og myoglobin, som binder oksygen som brukes i muskelvev. NOW bruker Ferrochel™ Ferric Bisglycinate, som klinisk har vist seg å ha utmerket absorpsjon og tolereres godt fordi det er skånsomt og ikke forårsaker forstoppelse.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: Jernbisglycinat, rismel, hypromellose (cellulosekapsel), stearinsyre (vegetabilsk kilde) og silisiumdioksid.


Innhold i anbefalt daglig porsjon:


18mg - Żelaza elemtarnego (av 90 mg diglicynianu żelaza) (Ferrochel™)

 

Anbefalt daglig inntak: Ta 1 kapsel daglig med måltid.

Pakkeinnhold: 120 vegetariske kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.