• −25%
Persille Nutramedix 30 ml
Persille Nutramedix 30 ml
Persille Nutramedix 30 ml
Persille Nutramedix 30 ml
Persille Nutramedix 30 ml
Persille Nutramedix 30 ml

Persille Nutramedix 30 ml

CWD11-30
181,91 kr 242,55 kr -25%

Persille Detox er et ekstrakt av persilleblader (Lat. Petroselinum crispum).   Persille Detox renser kroppen for giftstoffer og biotoksiner, avgifter leveren, nyrene, lymfesystemet og mellomrom.

 

Persille Detox
Persille Detox er et ekstrakt av persilleblader (Lat. Petroselinum crispum).   Persille Detox renser kroppen for giftstoffer og biotoksiner, avgifter leveren, nyrene, lymfesystemet og mellomrom. Persille Detox renser også blodet og reduserer Herx-reaksjonen.   I tillegg supplerer det manglene på kalsium, jern, tiamin, riboflavin, karoten, vitamin A og vitamin C. Persille Detox   er inkludert i Cowden Support Program og bør brukes sammen med andre produkter fra Cowden's Protocol.KosttilskuddNutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk produsent av kosttilskudd som har virksomhet på det amerikanske markedet siden 1993. Det produserer høykvalitets bioaktive planteekstrakter basert på patentert ekstraksjonsmetode. Nutramedixs produkter er preget av høy styrke og bredt spekter av aktiviteter.

Ingredienser:   Persillebladekstrakt (Petroselinum crispum), mineralvann, etanol (20-24)%.

Bruk:   Hell 10 dråper (0,5 ml) i 120 ml vann og vent et øyeblikk før du drikker.   Det kan tas flere ganger om dagen om nødvendig.   Rist flasken før bruk.   Hvis du opplever Herx-reaksjon, ta 10 dråper persille Detox i gjennomsnitt hvert 10. minutt i 1-2 timer.

Netto vekt:   30 ml

Oppbevaring:   Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktighet:   Ikke overskrid anbefalt daglig servering. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.