Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler

Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler

SWA62
61,25 kr

Ashwagandha er en adaptogen urt som tradisjonelt brukes for å fremme avslapning og støtte en sunn respons på hverdagens stress.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha er en adaptogen urt som tradisjonelt brukes for å fremme avslapning og støtte en sunn respons på hverdagens stress. Hjelper med å lindre mild eller sporadisk angst. Ashwagandha-rot kan ikke bare fremme en sunn respons på stress, men den kan også støtte immunfunksjonen. Som et adaptogen fungerer ashwagandha ved å støtte sunne kortisolnivåer og hjelpe til med å regulere binyresystemet. Dette balanserer i sin tur fysiologiske responser på stressfaktorer og hjelper oss å "tilpasse oss" lettere til stress. Ashwagandha brukes tradisjonelt for å fremme helse og lang levetid, revitalisere kroppen, støtte søvn og forbedre det generelle velvære. I tillegg kan Ashwagandha spille en indirekte rolle i funksjonen til kroppens immunsystem.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Ashwagandha, kapselskall: gelatin, rismel, antiklumpemidler: magnesiumsalter av fettsyrer.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


450mh - Ashwagandha (Withania somnifera) rot



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel om dagen

Pakkens innhold: 100 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.