• Ny
Bromelain 500mg, 60 kapsler

Bromelain 500mg, 60 kapsler

Swanson
SWA121
188,65 kr

Bromelain er et enzym som kommer fra ananas. Det kan hjelpe fordøyelsen og redusere betennelse, hevelse og muskelsår.

 

Bromelain 500mg

Bromelain (Bromelain) er et enzym avledet fra stammen og frukten til ananas. I urtemedisin har det blitt brukt til å hjelpe fordøyelsen, redusere betennelse og forbedre blodsirkulasjonen. Det antas å ha mange potensielle helsemessige fordeler, inkludert å redusere hevelse og blåmerker, redusere muskelømhet etter trening og fremme sunn leddfunksjon. Bromelain kan også ha immunforsterkende egenskaper og kan bidra til å lindre symptomer på bihulebetennelse og allergier.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Bromelain, kapselskall: hydroksypropylmetylcellulose, maltodekstrin, fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, risekstraktblanding, antiklumpemiddel: silisiumdioksid.

1 kapsel inneholder: 500 mg - Ananas bromelain

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler):

1000 mg - Bromelain fra ananas

Anbefalt daglig inntak: 2 kapsler på tom mage. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 60 kapsler


Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.