• Ny
Sort ingefærekstrakt 100 mg, 30 kapsler

Sort ingefærekstrakt 100 mg, 30 kapsler

Swanson
SWA120
170,77 kr

Swanson Black Ginger Extract inneholder førsteklasses standardisert kaempferia paviflora-ekstrakt med en garantert konsentrasjon på 4 % 5,7-dimethoxyflavone.

 

Sort ingefærekstrakt 100mg

Black Ginger Extract inneholder Kaempferia parviflora ekstrahert fra planten. Det er hjemmehørende i Sørøst-Asia og brukes tradisjonelt i urtemedisin for å forbedre fysisk ytelse, redusere betennelse og støtte menns seksuelle helse. Sort ingefærekstrakt antas å ha en rekke helsemessige fordeler, inkludert økt energinivå, antioksidantegenskaper, forbedret kognitiv funksjon og forbedret immunforsvar. I tillegg kan det bidra til å opprettholde normale blodsukkernivåer og redusere symptomene på metabolsk syndrom.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Sort ingefærekstrakt, riskli, maltodekstrin, hypromellose (vegetarisk kapsel), magnesiumstearat, silika.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

100 mg - svart ingefær (Kaempferia parviflora) (rhizom) (ekstrakt standardisert til NLT 4 % 5,7-dimetoksyflavon)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag. Bør tas med vann.

Pakkeinnhold: 30 kapsler


Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.