Naturlig vitamin E 400IU, 100 kapsler

Naturlig vitamin E 400IU, 100 kapsler

SWA10
144,55 kr

Vitamin E er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og beskytter fettsyrene før oksidasjonen. Videre forhindrer det for tidlig nedbrytning av erytrocytter og er involvert i transport av oksygen av de røde blodcellene til alle kroppens celler.

 

Naturlig vitamin E

 

 

Vitamin E er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og beskytter fettsyrene før oksidasjonen. Videre forhindrer det for tidlig nedbrytning av erytrocytter og er involvert i transport av oksygen av de røde blodcellene til alle kroppens celler. Vitamin E har en direkte effekt på muskelytelsen. Det støtter også immunforsvaret, øker mobilresponsen og forbedrer funksjonen til T-lymfocytter.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice).

 

Kosttilskudd


Ingredienser: Vitamin E, gelatin (kapsel), glyserin (fuktighetsbevarende stoff), soyaolje , renset vann.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel): E-vitamin (D-alfa-tokoferolacetat) - 267 mg ekvivalent med alfa-tokoferol (2216% av den daglige referanseinntaket).

 

Bruk: En kapsel per dag under et måltid

Nettovekt: 56 g - 100 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.