Vitamin C MAX (60 porsjoner)

Vitamin C MAX (60 porsjoner)

FM18
71,05 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1

Kosttilskudd F-VIT C MAX inneholder vitamin C, vitamin D3 og sink (sitrat) i pulverform. Levorotatorisk vitamin C i pulverform er preget av en veldig høy absorpsjonsevne.

 

Vitamin C MAX

 

 

Kosttilskudd F-VIT C MAX inneholder vitamin C, vitamin D3 og sink (sitrat) i pulverform. Levorotatorisk vitamin C i pulverform er preget av en veldig høy absorpsjonsevne. C-vitamin støtter immunforsvarets funksjon og beskytter cellene mot oksidativt stress. Det hjelper også til å opprettholde normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. D-vitamin hjelper til med å opprettholde sunne bein og tenner. Det deltar i riktig absorpsjon og bruk av kalsium og opprettholder det rette nivået i blodet. I tillegg støtter vitamin D funksjonen til muskelsystemet og immunforsvaret. Sink er et av de viktigste mikronæringsstoffene som er nødvendige for at kroppen skal fungere. Det støtter immunforsvarets funksjon ved å delta i utviklingen av T-celler.

F-VIT C MAX er produsert av ikke-genetisk modifiserte (ikke-GM) råvarer. Kosttilskudd F-VIT C MAX inneholder ingen fyllstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, søtningsmidler.

 

 

FORMEDS Sp. dyrehage

Selskapet FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

 

Ingredienser:   Vitamin C (L-askorbinsyre) sink (sinkcitrat), vitamin D (kolekalsiferol).

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 g) (Referanse daglig inntak%):

Vitamin C - 1000 mg (1250%)

Vitamin D-1000 IE / 25 μg (500%)

sinksitrat - 32 mg, inkludert 10 mg sink (100%).

 

Anbefalt daglig inntak:   Tilsett 1 porsjon (1 øse) i en kopp med 200 ml vann eller annen drikke og rør. Bruk 1 gang per dag under et måltid.

Netto vekt:   61,92 g. Porsjoner per beholder: 60

Oppbevaring:   Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktighet:   Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet skal ikke brukes av gravide og ammende kvinner.

Ny
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.