• Ny
AvoVida 300mg, 60 kapsler

AvoVida 300mg, 60 kapsler

Swanson
SWA109
147,00 kr

AvoVida-tilskudd inneholder en blanding av avokado og soya, rik på fytonæringsstoffer som gagner hjerte og blodårer, reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer.

 

AvoVida 300mg

AvoVida er et kosttilskudd i form av kapsler som inneholder en kombinasjon av avokado og soya. AvoVida er rik på fytonæringsstoffer som polyfenoler, flavonoider, vitaminer og mineraler, gunstig for helsen til hjertet og blodårene. AvoVida kosttilskudd kan bidra til å opprettholde et sunt sirkulasjonssystem, redusere risikoen for hjertesykdommer og sirkulasjonssykdommer, samt støtte opprettholdelsen av normale kolesterolnivåer.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Rismel, soyaproteinisolat, gelatin, kalsiumpalmitat, blandede tokoferoler, silika.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):

300 mg - AvoVida (av avokado/soya) uforsåpbare stoffer - standard med minimum 30 % fitosteroli (beta-sitosterol, kampesterol, stigmasterol)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.