• Ny
Avena Sativa 575mg, 60 kapsler

Avena Sativa 575mg, 60 kapsler

Swanson
SWA108
74,97 kr

Avena Sativa inneholder havrekornekstrakt, rik på næringsstoffer og avenantramider, gunstig for helsen til nerve- og kardiovaskulærsystemet.

 

Avena Sativa 575mg

Avena Sativa er et kosttilskudd i form av kapsler som inneholder et naturlig havrekornekstrakt kalt Avena Sativa. Havrekorn er en rik kilde til næringsstoffer som B-vitaminer, mineraler (inkludert magnesium, sink, jern) og fiber. Avena Sativa-ekstrakt inneholder også avenanthramider, planteforbindelser som har antioksidant- og anti-inflammatoriske egenskaper. Avena Sativa kosttilskudd kan bidra til å opprettholde et sunt nervesystem, forbedre hjernefunksjonen og redusere stressnivået. Tilskudd med Avena Sativa kan også bidra til å senke kolesterolnivået i blodet og opprettholde hjerte- og blodkarhelsen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Avena sativa-ekstrakt 10:1, gelatin, maltodekstrin, magnesiumstearat, silika.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (4 kapsler):

2,3 g - Avena Sativa 10:1 ekstrakt (fra hele planten)

Anbefalt daglig inntak: 2 kapsler 2 ganger daglig. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.