• Ny
Aronia Black Chokeberry Frukt 400mg, 60 kapsler

Aronia Black Chokeberry Frukt 400mg, 60 kapsler

Swanson
SWA104
107,80 kr

Aronia Black Chokeberry Fruit 400mg supplement støtter sunn immunitet og kardiovaskulær helse med naturlige antioksidanter og næringsstoffer.

 

Aronia Black Chokeberry Frukt 400mg

Aronia Black Chokeberry Fruit er et kosttilskudd i form av kapsler som inneholder 400mg tørket sort chokeberry frukt. Den svarte chokeberry er en frukt fra Nord-Amerika og regnes som en av de beste kildene til naturlige antioksidanter. Den inneholder store mengder polyfenoler, flavonoider, vitamin C og mineraler som jern og kalium. Aronia Black Chokeberry Fruit kosttilskudd kan bidra til å opprettholde et sunt immunsystem ved å øke antioksidanter i kroppen, noe som kan redusere nivåene av betennelse. I tillegg kan tørket sort chokeberry-frukt bidra til å opprettholde kardiovaskulær helse og redusere risikoen for hjertesykdom. Dette produktet er glutenfritt og inneholder ikke kunstige farger eller smaker.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Sort aroniabærfrukt (Aronia melanocarpa), rismel, gelatin, magnesiumstearat, silika.

1 kapsel inneholder: 400 mg - Sort aroniabær (Aronia melanocarpa)

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler):

800 mg - Sort aroniabær (Aronia melanocarpa)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel 1 - 2 ganger daglig. Bør tas med vann.


Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.