• Ny
Arjuna Bark 500mg, 60 kapsler

Arjuna Bark 500mg, 60 kapsler

Swanson
SWa103
131,56 kr

Arjuna Bark er en naturlig kilde til bioaktive forbindelser fra arjunabark som kan støtte kardiovaskulær helse.

 

Arjuna Bark 500mg

Arjuna Bark er en naturlig kilde til bioaktive forbindelser avledet fra arjunabark, inkludert flavonoider og semulegryn, som inneholder mange helsemessige fordelaktige egenskaper. Arjuna-bark har blitt brukt i Ayurveda, den indiske naturmedisinen, i århundrer og regnes som en plante med helsefremmende egenskaper. Arjuna Bark 500mg er et kosttilskudd i form av kapsler som inneholder 500mg naturlig arjunabark. Arjuna bark er kjent for sine gunstige effekter på det kardiovaskulære systemet og blodtrykket. Det kan ha anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper og bidra til å eliminere frie radikaler, som vil ha en gunstig effekt på helsen til hele kroppen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Arjuna-mandel, kapselskall: hydrocrypropylmethylcellulose, fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, risekstraktblanding.

1 kapsel inneholder: 500 mg - Arjuna mandelekstrakt (Terminalia Arjuna) (bark) standardisert til 0,5 % arjuninsyre - 2,5 mg

Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler):

1000 mg - Arjuna mandelekstrakt (Terminalia Arjuna) (bark) standardisert til 0,5 % arjuninsyre -5 mg


Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel 2 ganger daglig. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.