Hvitløk 5000, 90 tabletter
Hvitløk 5000, 90 tabletter
Hvitløk 5000, 90 tabletter
Hvitløk 5000, 90 tabletter
Hvitløk 5000, 90 tabletter
Hvitløk 5000, 90 tabletter

Hvitløk 5000, 90 tabletter

NOW33
193,55 kr

Hvitløken i Garlic 5000 er standardisert for å oppnå allicin og allicin-forløpere, som omdannes til allicin ved inntak.

 

Hvitløk 5000

 

 

Hvitløken i Garlic 5000 er standardisert for å oppnå allicin og allicin-forløpere, som omdannes til allicin ved inntak. Den er enterisk belagt slik at omdannelse skjer i øvre del av tarmen for å sikre optimal absorpsjon samtidig som den hindrer frigjøring av den stikkende hvitløklukten i magen. Allicin forløpernivåer oppnås gjennom en spesiell prosess som holder hvitløken fuktig. Denne prosessen opprettholder allicin-forløperne samtidig som den beholder all den naturlige godheten til hel fersk hvitløk. Nyt fordelene med denne luktkontrollerte hvitløktabletten!

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: Allium sativum, mikrokrystallinsk cellulose, enterisk belegg, kroskarmellosenatrium, stearinsyre (vegetabilsk kilde), magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) og silisiumdioksid.



Innhold i anbefalt daglig porsjon:

500mg - Luktkontrollert hvitløk

(Allium sativum) (løk)

(min. 5000 mcg allicin per tablett)

 

Anbefalt daglig inntak: Ta 1 tablett om dagen.

Pakkeinnhold: 90 tabletter

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.