Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler

Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler

SWA49
127,40 kr

Vitamin K2 er nødvendig for blodproppprosesser, opprettholde sunne bein og forhindre dannelse av aterosklerotiske plakk.

 

Vitamin K2

Vitamin K er faktisk en gruppe av flere relaterte forbindelser, delt inn i to hovedtyper: K1 og K2. Av de tretten forskjellige undertypene av vitamin K2 som er identifisert, har menakinon-7 vist stort løfte for beinstyrke og kardiovaskulær helse takket være sin rolle i å regulere kalsiumtransport. K2 hjelper til med å aktivere proteiner som regulerer hvor kalsium kommer inn i kroppen. Denne støtten for riktig kalsiumlagring betyr at dette essensielle mineralet er rettet mot bein og ut av arteriene, og fremmer skjelett- og sirkulasjonshelsen.

Vitamin K2 påvirker:

  • beinhelse og riktig kalsiumlagring
  • deltar i blodproppprosesser
  • støtter kardiovaskulær helse og arteriell elastisitet
  • bidrar til å opprettholde en sunn blodsukkermetabolisme og lipidnivåer
  • kan støtte kvinners sunne og positive humør

Menaquinon er den mest biologisk aktive formen av K2 i menneskelig fysiologi. Den finnes i mange matvarer, inkludert lagrede oster, lever og egg, men den desidert rikeste kilden er natto, en tradisjonell japansk mat laget av fermenterte soyabønner. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 er et supplement med den høyeste konsentrasjonen av natto laget utelukkende av ikke-GMO soya. Vi gir dette fettløselige vitaminet i solsikkeoljebaserte gelkapsler for optimal absorpsjon.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Vitamin K2 [menaquinone-7 fra Natto (fermenterte soyabønner), solsikkeolje, gelatin, glyserin, dibasisk kalsiumfosfat, bivoks, renset vann, solsikkelecitin, karamellfarge.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


200mcg - Vitamin K2 [menaquinone-7 fra Natto (gjæret soya)]



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag.

Pakkens innhold: 3 0 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.