• Ny
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml

Avea Nutramedix, 30ml

CWD30-30
Siste varer på lager
232,75 kr

Avea er et preparat som inneholder kondensert gurkemeieekstrakt.

 

Avea

Avea er et preparat som inneholder kondensert gurkemeieekstrakt. Avea forbedrer humøret og støtter en positiv kroppsrespons når du håndterer stressende hverdagssituasjoner. Gurkemeietilskudd kan bidra til å opprettholde et balansert humør, og hjelpe deg med å oppnå en tilstand av ro og avslapning. Aveas humørforsterkende egenskaper er nøye formulert for å levere gurkemeie i en svært biotilgjengelig, flytende form.


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk produsent av kosttilskudd som har opereret på det amerikanske markedet siden 1993. Den produserer høykvalitets bioaktive planteekstrakter basert på patentert ekstraksjonsmetode. Nutramedix sine produkter er preget av høy styrke og bredt spekter av aktiviteter.



Kosttilskudd


Ingredienser: Gurkemeieekstrakt, vann og etanol (20-24%).


Bruk: Hell 15 dråper i 120 ml vann og vent et minutt før du drikker. Kan gjentas flere ganger om dagen eller som anvist av legen din.

Pakkeinnhold: 30 ml


Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalt daglig servering. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.