Jarish-nHerxheimer-reaksjone

Jarish-nHerxheimer-reaksjone

- Kategorier: Artikler

Herxheimer-reaksjon, dvs. Herx-reaksjon er en midlertidig forverring av symptomene på borreliose som oppstår under massedød av bakterielle organismer med utviklingen av sykdommen eller dens behandling. Under denne reaksjonen produseres cytokiner som utløser symptomer på betennelse, inkludert feber, ledd- og muskelsmerter, hodepine, kognitiv svekkelse eller en generell nedgang i velvære.

Herx-reaksjon betyr ofte at terapien vi bruker, enten det er urteterapi eller antibiotikabehandling, er effektiv. Men at det ikke oppstår betyr ikke at behandlingen er ineffektiv. Herxheimer-reaksjon forekommer ikke hos alle pasienter med borreliose. Det anslås at bare rundt 15 % av de behandlede opplever symptomene, ofte milde.

Men hvis du lider av Herxa-reaksjoner, kan du bruke følgende liste over naturlige Herxy-elimineringsmetoder. Husk å ikke bruke alle disse produktene samtidig. Prøv hvilken løsning som passer best for deg.

Naturlige produkter anbefalt for Herx-reaksjonen og dens forebygging:

Nutramedix Burbur er et ekstrakt laget av Desmodium molliculum-blader. Urten brukes tradisjonelt for å rense kroppen. Det er svært effektivt for å støtte avgiftning av leveren, nyrene, lymfesystemet og cellematrisen. Det beskytter leveren mot eksterne giftstoffer som visse kjemikalier og giftige muggsopp. Det lindrer Herx-reaksjonen, dvs. de uønskede effektene av forsvinningen av patogener.

Burbur-Pinella av Nutramedix er en kombinasjon av to ekstrakter: Burbur - fra Desmodium molliculum og Pinella fra Pimpinella anisum. Burbur-Pinella støtter avgiftning av hjernen og sentralnervesystemet, renser kroppen for giftstoffer og biotoksiner, avgifter lever, nyrer, lymfesystem og intercellulære rom, renser blodet. Eliminerer giftstoffer fra hjernen, ryggraden og det perifere nervesystemet. Burbur-Pinella er også effektiv for å redusere Herx-reaksjonen.

Zeolitt er et naturlig mineral av vulkansk opprinnelse, et av de mest effektive produktene i Herx-reaksjonen. Hovedingrediensen er klinoptilolite. Zeolitt frigjør verdifulle ingredienser i kroppen, samtidig som den binder mange skadelige stoffer, som bly, kadmium, arsen, krom, nikkel og ammoniumioner. Det er viktig å bruke en zeolitt med høy renhet beregnet for intern bruk. Vi anbefaler at du kjøper et sertifisert produkt.

Bentonitt har egenskaper som gjør at den tiltrekker og absorberer giftstoffer og tungmetaller, uten å gå inn i noen kjemiske reaksjoner i kroppen. Bentonitt skaper en "elektrisk ladning" når den er hydrert. Etter kontakt med vann får den en negativ elektrisk ladning. Giftstoffer, bakterier, virus, parasitter og andre forurensende stoffer er positivt ladet. Når leire kommer inn i kroppen, trekkes giftstoffer til den. Det som er ekstremt viktig, bentonitt tas ikke opp i kroppen, så det er helt trygt. Den passerer gjennom fordøyelsessystemet og absorberer giftstoffer og tungmetaller. Samtidig frigjøres mineraler i leiren, som kalsium, magnesium, silisium, aluminium og kalium, og gjøres tilgjengelig for kroppens metabolske prosesser. Til slutt blir den utvist naturlig. Husk å bruke bentonitt av høy kvalitet til innvendig bruk.

Chlorella har unike egenskaper som nøytraliserer giftige stoffer som samles opp i kroppen som følge av miljøforurensning eller inntak av forurenset mat. Det renser kroppen for tungmetaller og enkelte plantevernmidler. Chlorella tar også opp giftstoffer fra tarmen, hjelper til med å bli kvitt kronisk forstoppelse og nøytraliserer tarmgass.

Aktivt karbon absorberer effektivt giftstoffer, noe som betydelig akselererer deres fjerning fra kroppen. Når du bruker aktivt kull, husk at det ikke virker selektivt i kroppen, men binder alt uten unntak, inkludert matstoffer og medisiner. Kombinasjonen av karbon med faste legemidler kan bidra til å absorbere de aktive stoffene i legemidlet. Ikke bruk aktivt kull sammen med medisiner.

Alkalisering - Under Herx-reaksjonen hjelper alkalisering av kroppen. I løpet av sykdomsforløpet blir kroppen sur. Dette er en ufordelaktig prosess da de enzymatiske prosessene går best ved en nøytral pH (rundt 7,4). Derfor, hvis kroppen blir sur, er det verdt å skifte syre-base-balansen og balansere pH. Et utprøvd produkt er Alka-Seltzer (1 tablett oppløst i vann 3-4 ganger daglig). Andre måter inkluderer å ta vitamin C og drikke sitron-limevann. Å drikke sitron-limevann kan også brukes som et forebyggende tiltak. Sitron- og limejuice, selv om den smaker surt, omdannes til baser i kroppen, takket være at den midlertidig øker de alkaliske reservene.

Epson saltbad er en utmerket støtte for å avgifte kroppen og gjenopprette balansen. Dette er de såkalte alkaliske badene. De har avsurende og avgiftende egenskaper. Sulfatene i Epsom-saltet hjelper til med å kvitte seg med giftstoffer og tungmetaller fra kroppen.

MERK: Blant de ovennevnte produktene finner du sterkt bindende stoffer, det vil si zeolitt, bentonitt, chlorella og aktivert kull. Sørg for å bruke dem i et tidsintervall fra medisinene og urtene du tar. Bruk dem ikke tidligere enn 30 minutter etter at du har tatt andre urter fra protokollen og minst 4 timer før du tar neste dose med produkter fra protokollen. Vi anbefaler ikke å bruke dem gjennom hele terapien. Bruk dem kun i tilfelle en Herx-reaksjon.

Product added to wishlist
Product added to compare.