Helicobacter pylori-naturlig behandling

Helicobacter pylori-naturlig behandling

- Kategorier: Artikler

Helicobacter oppdages i økende grad hos personer som lider av Lyme sykdom. Dette skyldes pasientens svært svake immunsystem og den pågående betennelsen i kroppen. Gastritt, som er hovedsymptomet På H. pylori-infeksjon, viser imidlertid ofte motstand mot konvensjonelle behandlinger-antibiotika og har en sterk tendens til tilbakefall. Derfor blir denne naturlige behandlingen av bakterier mer vanlig i behandlingen Av Helicobacter pylori.

Hva Er Helicobacter pylori?

Helicobacter pylori er en gramnegativ bakterie med spiralform. Gjennom produksjon av en stor mengde urease, som nøytraliserer det sure miljøet i magen, skaper bakterier ideelle forhold for å bosette seg på forskjellige steder i mageslimhinnen og reproduksjon. I tillegg tillater spiralformen og spiralene til bakterier bakterier å trenge dypt inn i mageslimhinnen, der betennelse og sårdannelse oppstår. Derfor Er Helicobacter pyrolium hovedsakelig ansvarlig for gastritt, magesår og duodenalsår.

Symptomer På Helicobacter pylori:

Det anslås at opptil 80% av de smittede ikke viser noen symptomer på sykdommen. Bare den gjenværende delen opplever symptomer som er karakteristiske for magesykdommer, og dette er først og fremst:

- halsbrann

- hoppende

- kvalme

- magesmerter

- flatulens

- Hvit raid på tungen

- dårlig ånde.

Det må imidlertid huskes At Helicobacter også kan forårsake mindre spesifikke symptomer, som ofte ikke er forbundet med denne sykdommen. Det kan være: mangel på jern eller vitamin B12, akne, migrene, matintoleranse eller kronisk tretthet.

Behandling

Behandling Av Helicobacter pyrolyse er hovedsakelig basert på antibiotikabehandling (ofte Med Pylera). Naturlige metoder kan være et ideelt supplement til terapien eller brukes som en egen behandlingsmetode.

1. Probiotika

Et svært viktig element i behandlingen er riktig probiotisk terapi. Det øker effektiviteten til antibiotika som brukes (studier sier opptil 13%) og fremfor alt reduserer bivirkningene av infeksjon. Bemerkelsesverdige stammer inkluderer:

- Saccharomyces boulardii, ofte tilgjengelig I preparatet Enterol. Spesielt anbefalt med samtidig antibiotikabehandling, da det forbedrer toleransen.

- Lactobacillus reuteri DSM 17648, ofte tilgjengelig I HELICOgastrin. Dette probiotikumet forstyrrer motiliteten Til H. pylori, reduserer dens invasivitet og letter fjerning av bakterier fra magen.

- Lactobacillus plantarum LA 301, lactobacillus salivarius LA 302, vanligvis tilgjengelig I Lactibiane H-Py. Preparatet fremmer vedlikehold av slimhinnefunksjon i mage og tynntarm.

2. Urt

Mange naturlige urter har antimikrobiell aktivitet og er i stand til å hemme veksten Av Helicobacter pylori. Blant annet:

- Lakris, en plante med mer enn 100 aktive stoffer, hvorav noen har bakteriedrepende aktivitet mot H. pylori. Lakristilskudd kan akselerere regenerering av mageslimhinnen og redusere symptomer som fordøyelsesbesvær, halsbrann eller oppblåsthet.

- Curcumin, det viktigste bioaktive stoffet i gurkemeie, som har sterke antioksidanter, antimikrobielle og betennelsesdempende egenskaper. Studier viser at curcumin-tilskudd (i en dose på 3 eller 500 mg) resulterte i helbredelse av magesår og tolvfingertarmsår hos 48% av pasientene etter 4 uker og hos 76% av pasientene etter 12 ukers tilskudd.

- Berberin, det viktigste bioaktive stoffet I Berberis. Det er flott for behandling av ulike sykdommer i fordøyelsessystemet og letter fjerning Av Helicobacter-bakterier fra magen.

- Laktoferrin er en veldig viktig komponent i morsmelken. Studier viser at bovint laktoferrin (i en dose på 2 eller 200 mg) hemmer koloniseringen Av H. pylori i magen og forbedrer resultatene av en respiratorisk test med urea.

- Propolis er et klebrig og tett stoff som brukes av bier for å foret innsiden av en bikube. En studie fra 2012 viser at propolisbehandling resulterte i en fullstendig kur hos 63,6% av pasientene med magesår og tolvfingertarmsår, og de resterende 36,4% så en reduksjon i H. pylori-infeksjon fra høye til middels og lave nivåer.

- Sulforaphane, funnet i brokkoli frø ekstrakt. Dette stoffet kan redusere betennelse og gastritt, samt forbedre tilstanden til mageslimhinnen.

3. Kosthold

Kosthold alene er ikke i stand til å eliminere Helicobacter Pylori-bakterier, men det er et veldig viktig element som støtter behandlingen. I løpet av behandlingen og i flere uker etter at den er fullført, er det verdt å introdusere et spesialisert kosthold som vil redusere betennelse og regenerere mageslimhinnen. Her er noen av de viktigste reglene:

- Kostholdet skal være lett. Du bør unngå tung, vanskelig å fordøye mat. Det anbefales å hovedsakelig lage mat på vann, damping eller stewing.

- Måltider skal ikke ha ekstreme temperaturer, så de skal ikke være for kalde eller for varme.

Spis regelmessig og ikke spis for mye.

- Unngå kullsyreholdige drikker, koffein og krydret eller syltet mat i kostholdet ditt.

- Unngå råvarer. Gå inn i kostholdet grønnsaker og frukt i kokt form (hovedsakelig gulrøtter, gresskar, courgette, rødbeter, spinat, søte poteter, poteter)

- Overvåke tilførselen av væsker

- Spis fett av god kvalitet, inkludert omega 3-fettsyrer

- Unngå oppblåst mat.

Avslutningsvis Er Helicobacter pylori en veldig farlig patogen faktor. Det kan føre til en rekke komplikasjoner, inkludert magekreft og død. Derfor er det så viktig å ta vare på riktig hygiene og gjennomføre behandling så snart som mulig.

Product added to wishlist
Product added to compare.