Behandling av parasitter

Behandling av parasitter

- Kategorier: Artikler

Når Vi lider Av Lyme sykdom, har vi ofte også parasitter. Årsaken til Dette er Fordi Lyme svekker vårt immunsystem. I tillegg er vår tarmmikroflora ofte ødelagt av langvarig antibiotikabehandling, noe som gjør oss spesielt utsatt for menneskelige parasitter. Riktig diagnose og behandling er spesielt viktig i dette tilfellet, siden behandling av lyme-sykdommen ikke gir de ønskede resultatene uten forutgående behandling av parasittinfeksjonen.


En av metodene for behandling av parasitter er farmakologisk behandling . Imidlertid lener flere og flere mennesker seg mot naturlige behandlingsmetoder som kosthold og urtemedisin. Kombinasjonen av disse to metodene kan gi spektakulære resultater.


Antiparasitisk Diett

Vårt kosthold generelt bør være rik på næringsstoffer og bestå av ubehandlet, sunn mat. Det bør være både anti-inflammatorisk og antifungal. Det bør også støtte vårt fordøyelsessystem. Derfor er det verdt å følge flere prinsipper:

1. Helt utelukke sukker fra kostholdet ditt og alle produkter som inneholder det. Vi finner blant dem glukosesirup, agave, lønn, dactylic, rørsukker, brun, honning, maltose, gjær, godteri, barer, men også ferdige sauser, ketchup eller soyasaus. Sukker forverrer betennelse i kroppen og svekker immunforsvaret. Det er et ideelt medium for vekst av parasitter.

2. Spis mat rik på antioksidanter. Antioksidanter hemmer utviklingen av frie radikaler, som virker destruktivt på immunsystemet. Kostholdet bør inkludere bær, blåbær, aronia, grønne grønnsaker, tomater, samt rødbeter, kål, rå gulrøtter, hvitløk og løk. Det er også viktig å inkludere tilskudd Med Vitamin D.

3. Unngå hvetemel fra kostholdet. Denne høyt behandlede typen enkle karbohydrater er en ideell mat for menneskelige parasitter. Bytt dem med fullverdige karbohydrater som støtter vår mikrobiota-hirse, bygg,bokhvete, amarant, quinoa, rug.

4. Ekskluder fra kostholdet meieriprodukter og bearbeidet og dårlig kvalitet kjøtt. Disse produktene vil hindre kroppens kamp mot patogener. Bytt dem med belgfrukter, god kvalitet fisk eller egg.

5. Begrens alkohol. Alkohol er et gift som veier tungt på nervesystemet, lekker ut elektrolytter og fremmer multiplikasjon av patogener. Hos mennesker som lider Av Lyme sykdom med parasittiske infeksjoner ofte forårsaker forverring av sine symptomer og generelt har negativ effekt på deres helse.

6. Legg til flere urter i menyen. Nyttige krydder kan være fennikel, nelliker, cayennepepper, timian eller ingefær.

7. Drikk rikelig med vann! Det er den beste måten å detox.

Antiparasittiske urter

Urter blir stadig mer populære og verdsatt i løpet av anti-parasittisk behandling, da de har bredt spekter av aktivitet, når kjemiske stoffer vanligvis fjerner bare en, en gitt type parasitt.


En av de mest kjente og effektive urter for å fjerne parasitter fra fordøyelsessystemet er Mimosa pudica. Det bidrar til å "skrelle" parasittene fra tarmens vegger og fjerne dem fra kroppen.

En Veldig nyttig urt er Også Chaparro Amargosa, som har en antiparasittisk effekt, og har også en positiv effekt på fordøyelsessystemet. Urten brukes til kronisk betennelse i mage-tarmkanalen og candidiasis.

Oreganoolje er et annet utmerket desinfeksjonsmiddel, ofte kalt et naturlig antibiotika. Dens antivirale og antifungale egenskaper er ideelle i kampen mot farlige mikrober, inkludert parasitter.

Også malurt og svart valnøtt er urter med giftig effekt på parasitter.

Kombinasjonen av et balansert, individuelt kosthold med de riktige urter vil støtte immunforsvaret og tillate oss å bli kvitt parasitter fra kroppen vår på en helt naturlig, ikke-invasiv måte.

Product added to wishlist
Product added to compare.