Sink (60 porsjoner)

Sink (60 porsjoner)

FM08
58,80 kr

Sink er et av de viktigste mikronæringsstoffene som er nødvendige for at kroppen skal fungere ordentlig.

 

F-SINK

 

 

Sink er et av de viktigste mikronæringsstoffene som er nødvendige for at kroppen skal fungere ordentlig. Det støtter immunforsvarets funksjon ved å delta i utviklingen av T-lymfocytter. Sink er viktig for å opprettholde riktig metabolisme av karbohydrater. Det forbedrer også intellektuelle evner, forhindrer demens og støtter behandling av depresjon. I tillegg beskytter sink celler mot skader på frie radikaler.

 

F-sink produseres av råvarer fra ikke-genetisk modifisert (ikke GMO). Kosttilskudd F-sink inneholder ikke fyllemidler, konserveringsmidler, fargestoffer, søtningsmidler.

 

 

FORMEDS Sp. dyrehage

 

Selskapet FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

 

 

Kosttilskudd

Ingredienser: 48 mg sinksitrat, inkludert sink 15 mg (150%), inulin (cikorie rot) - 752 mg

 

Nettovekt: 48 g. Porsjoner per beholder: 60

 

Hvordan å bruke:

1. Hell 1 porsjon (1 skje) i en tørr beholder.

2. Tilsett 200 ml vann eller annen drikke og bland.

 

Merk: Behold rekkefølgen for tilberedning av blandingen som forklart ovenfor for å oppløse pulveret grundig. Spis en porsjon per dag under måltidet. Rist beholderen før du drikker.

 

Oppbevaring: Beskyttes mot lys, oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.