Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler

Swanson
SWA17
291,55 kr

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjelper til med å tette blodårene og redusere permeabiliteten. Quercetin har også en antihistamin effekt.

 

Quercetin

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjelper til med å tette blodårene og redusere permeabiliteten. Quercetin har også en antihistamin effekt. Det lindrer effekten av bestråling og reduserer tretthet og stress. Quercetin er involvert i reguleringen av mange cellulære prosesser som celleproliferasjon og død. I tillegg har quercetin en beskyttende effekt på vitamin C og E, og forhindrer oksorbatoksidasjon.

 

Swanson ®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene produseres i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice).

Kosttilskudd

Ingredienser: Quercetin, gelatin (kapselskall), rismel, magnesiumstearat og / eller silika (antiklumpemidler)

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel): Quercetin (quercetin dihydrat) - 475 mg

Anbefalt daglig inntak: En kapsel om dagen

Nettovekt: 44 g - 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevares på et tørt sted, unngå overdreven varme. Ikke bruk hvis pakningen under pluggen er skadet eller mangler. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.