• Ny
BioPerine 10 mg, 60 kapsler

BioPerine 10 mg, 60 kapsler

Swanson
SWA117
66,64 kr

BioPerine 10mg er et kosttilskudd som inneholder bioperin, også kjent som piperin. Patentert og standardisert sort pepper ekstrakt.

 

BioPerine 10mg

BioPerine er et patentert ekstrakt hentet fra sort pepper frukt, spesielt fra piperinforbindelsen. Det er ofte brukt som en naturlig biotilgjengelighetsforsterker for å øke absorpsjonen av ulike næringsstoffer og andre forbindelser i kroppen. Piperin er et stoff hentet fra frukt av sort pepper, og dets gunstige effekt på fordøyelsessystemet innebærer å stimulere en reseptor kalt TRPV1. Dette øker utskillelsen av magesaft, noe som forbedrer fordøyelsesprosessen. I tillegg har piperin en gunstig effekt på opptaket av noen vitaminer og mineraler, noe som har en positiv effekt på kroppen vår. Det er imidlertid viktig å huske at overdreven piperinforbruk kan påvirke helsen negativt. I tillegg letter piperin absorpsjonen av koenzym Q10, som er en viktig komponent i kostholdet vårt og en viktig komponent i produksjonen av energi i kroppen vår.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Bioperine, fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, kapselskall: gelatin, antiklumpemidler: magnesiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid.

1 kapsel inneholder: 10 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (svart pepper, frukt) (standardisert til min. 19mg piperin)


Innhold i anbefalt daglig porsjon (2 kapsler):

20 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (svart pepper, frukt)(standardisert til min.19mg piperin)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel 1-2 ganger daglig. Bør tas med vann.

Pakkens innhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.