Moringa BIO 500 mg 100 tabletter

Moringa BIO 500 mg 100 tabletter

ALI52
102,90 kr

Moringa oleifera (Moringa oleifera) bidrar til å opprettholde normale glukosenivåer (påvirker positivt glukosemetabolismen).

 

Moringa BIO 500 mg

BeOrganic Moringa BIO-ekstrakt 500 mg er et produkt oppnådd i prosessen med å trekke ut verdifulle blader, noe som gjør det unikt på markedet for økologisk sertifiserte kosttilskudd i Polen.

Moringa oleifera, eller pepperrottre, funnet i India, Afrika og Sørøst-Asia. Den når en høyde på opptil 10 m og er preget av 1-2 cm lysegrønne blader, avrundet på toppen. Det kalles også "langt livs tre" eller "mirakeltreet" fordi det regnes som en ekstremt verdifull og sunn plante.

Moringa oleifera (Moringa oleifera) bidrar til å opprettholde normale glukosenivåer (påvirker positivt glukosemetabolismen).

MedicLine

MedicaLine til den polske produsenten av Aliness produktlinje. Produktene inkluderer naturlige kombinasjoner som er preget av påvirkning og det høyeste spekteret av funksjonelle egenskaper, takket være at de er bedre for kroppen og har en helsefremmende natur. Produksjonen deres er godkjent etter «clean label»-prinsippet, som garanterer unødvendige tilsetningsstoffer. Aliness merkevarevitaminer kan brukes av allergikere, personer med laktoseintoleranse, så vel som av glutenfrie.

Kosttilskudd

Ingredienser: Bio 4:1 ekstrakt fra Moringa oleifera blader (Moringa oleifera), fyllstoff: BIO akasiefiber, mikrokrystallinsk cellulose.


Innhold av 1 tablett:


500mg - økologisk ekstrakt 4:1 fra Moringa oleifera-blader (Moringa oleifera)

Anbefalt daglig inntak : 1 - 6 tabletter daglig under eller etter et måltid med vann.

Pakkeinnhold : 100 tabletter

Oppbevaring: Beskytt mot skadelige effekter i vann, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.


Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige serveringsmengden i løpet av dagen. Dette produktet kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Dette produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.