Pau d'Arco flytende ekstrakt, 29,6 ml

Pau d'Arco flytende ekstrakt, 29,6 ml

Swanson
SWA79
Obecnie brak na stanie
156,80 kr

Pau D'Arco Liquid Extract er et kosttilskudd i form av et flytende ekstrakt fra den indre barken av lapacho (Tabebuia impetiginosa).

 

Pau d'Arco flytende ekstrakt

Pau D'Arco Liquid Extract er et kosttilskudd i form av et flytende ekstrakt fra den indre barken av lapacho (Tabebuia impetiginosa), med et konsentrasjonsnivå på DER 1:1 (Drug Extract Ratio). Brukes som et supplement til det daglige kostholdet til voksne.

Lapacho kan naturlig støtte kroppens fysiologiske immunitet. I tillegg bidrar planten til avslapning og mentalt og fysisk velvære. Pau d'arco brukes også tradisjonelt som en plante som støtter riktig sirkulasjon og blodtrykk. Det bidrar til å opprettholde helsen til blodkarveggene og kapillærmikrosirkulasjonen.

Pau d'Arco, bærer: vegetarisk glyserin, renset vann.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Den har vært på markedet siden 1969. Swanson-produkter oppfyller alle kvalitetsstandarder og er produsert i henhold til Good Manufacturing Practices (GMP). Swanson Health Products gjør sitt ytterste for å opprettholde den høyeste kvaliteten på produktene sine.

Kosttilskudd

Ingredienser: Pau D'Arco (Tabebuia impetiginosa) ekstrakt (innerbark, vegetabilsk glyserin, renset vann.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1/2 dropper, 0,5 ml):


393mg - Pau D'Arco-ekstrakt (Tabebula impetiginosa) (innerbark)



Anbefalt daglig inntak: 1/2 dropper per dag.

Pakkeinnhold: 29,6 ml

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.