Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardisert 53mg, 30...

Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardisert 53mg, 30 kapsler

Swanson
SWA70
134,75 kr

Ecklonia Cava, også kalt paddlenose weed eller kaijme på japansk, er en art av spiselige brune marine alger som finnes i havvann utenfor kysten av Japan og Korea.

 

Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardisert 53mg

Ecklonia Cava, også kalt paddlenose weed eller kaijme på japansk, er en art av spiselige brune marine alger som finnes i havvann utenfor kysten av Japan og Korea. Ecklonia Cava har rike helsefremmende egenskaper. Ecklonia Cava-ekstrakt, rik på polyfenoler, florotannin og sterolderivater, kan være nyttig i kampen mot mange helseproblemer. Takket være tilstedeværelsen av polyfenoler kan bruken bidra til kampen mot frie radikaler, og som et resultat kan det ha sterke antioksidantegenskaper. I sin tur kan tilstedeværelsen av florotannin støtte eliminering av hårproblemer - det forhindrer overdreven hårtap og skallethet. Ecklonia Cava kan bidra til å redusere tretthet og gjøre det lettere å sovne.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Ecklonia Cava ekstrakt 80:1, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), hypromellose (vegetarisk kapsel), magnesiumstearat, silika.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


53mg - Ectonia cava ekstrakt 80:1



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag

Pakkens innhold: 30 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.