Pycnogenol 50 mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsler

Pycnogenol 50 mg, 50 kapsler

Swanson
SWA65
Siste varer på lager
428,75 kr

Pycnogenol er et ekstrakt fra barken til den franske maritime furu Pinus pinaster.

 

Pycnogenol 50mg

Pycnogenol er et ekstrakt fra barken til den franske maritime furu Pinus pinaster. Inneholder en naturlig blanding av antioksidanter (ca. 40 biologisk aktive ingredienser) med et bredt spekter av helsefremmende effekter på menneskekroppen.

Pycnogenol kan ha en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet. Brukes ofte til anti-aterosklerotisk profylakse og slagforebygging. Det støtter hukommelse og konsentrasjon og forhindrer nevrodegenerative sykdommer. Pycnogenol har også en rekke andre egenskaper – det kan hemme utviklingen av kreftceller, styrker immunforsvaret, beskytter synet, forbedrer vitaliteten og har en gunstig effekt på leddene.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Pycnogenol (fransk maritim furubarkekstrakt), kapselskall: gelatin, rismel, antiklumpemidler: kalsiumsalter av fettsyrer


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


50mg - Pycnogenol (fransk maritim furubarkekstrakt)



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel 1 - 2 ganger daglig

Pakkens innhold: 50 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.