Relora - Patentert Magnolia & Phellodendron...

Relora - Patentert Magnolia & Phellodendron Extract 250mg, 90 kapsler

SWA53
303,80 kr

Patentert magnolia- og korallekstrakt som bidrar til å opprettholde normal kroppsvekt under stress.

 

Relora - Patentert Magnolia & Phellodendron Extract 250mg

Patentert magnolia- og korallekstrakt som bidrar til å opprettholde normal kroppsvekt under stress.

Under stress frigjør kroppen vår stresshormoner, hovedsakelig kortisol, som ikke bare kan øke appetitten, men også påvirke måten kroppen lagrer og metaboliserer fettvev. Relora lindrer effekten av stresshormoner, og påvirker kroppen og stoffskiftet positivt.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Relora® Proprietær blanding av patenterte, standardiserte ekstrakter av Magnolia officinalis (bark) og Phellodendron amurense (bark), pregelatinisert stivelse, gelatin, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), maisstivelse, askorbylpalmitat.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


250mg - Relora® Proprietær blanding av patenterte, standardiserte ekstrakter fra Magnolia officinalis (bark) og Phellodendron amurense (bark)



Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag.

Pakkeinnhold: 90 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.