Vitex (Chasteberry) 400mg, 120 kapsler

Vitex (Chasteberry) 400mg, 120 kapsler

SWA39
85,75 kr

Vitex (Chasteberry) 400 mg er et kosttilskudd som inneholder pulverisert chasteberry frukt, som ble laget med kvinner i tankene.

 

Vitex (Chasteberry) 400mg

Vitex (Chasteberry) 400 mg er et kosttilskudd som inneholder pulverisert chasteberry frukt, som ble laget med kvinner i tankene. Aktive ingredienser støtter hormonell balanse og regulering av menstruasjonssyklusen og lindrer de ubehagelige symptomene på overgangsalder.

Siden moderne tid har chasteberry blitt brukt som en urt for menstruasjonsplager. Den inneholder flavonoider som har en progesteronlignende effekt. Den mest populære handlingen til chasteberry er reguleringen av menstruasjonssyklusen og reguleringen av progesteronproduksjonen hos kvinner. Det lindrer også overgangsalderen forbundet med hormonelle forstyrrelser.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd grunnlagt i 1969. Selskapet er den største privateide vitaminkatalogforhandleren i USA. Produktene er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskudd

Ingredienser: Chasteberry (Vitex agnus-castus) frukt, gelatin (kapselskall), antiklumpemidler: kalsiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel):


400mg - Chasteberry (Vitex agnus-castus)

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel per dag

Pakkens innhold: 120 kapsler

Oppbevaring: Oppbevar produktet ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte delen for inntak i løpet av dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.