Lutein 10 mg, 120 myke geler
Lutein 10 mg, 120 myke geler
Lutein 10 mg, 120 myke geler
Lutein 10 mg, 120 myke geler
Lutein 10 mg, 120 myke geler
Lutein 10 mg, 120 myke geler

Lutein 10 mg, 120 myke geler

NOW62
Siste varer på lager
203,35 kr

Lutein er et oransje-rødt karotenoidpigment produsert av planter og finnes i kostholdet i fargerike frukter og grønnsaker.

 

Lutein 10mg

 

Lutein er et oransje-rødt karotenoidpigment produsert av planter og finnes i kostholdet i fargerike frukter og grønnsaker. I kroppen er lutein et av de dominerende pigmentene som er konsentrert i makula - et spesialisert område av øyet som er ansvarlig for sentralsyn. I tillegg er det kjent å sette seg i huden. Den funksjonelle rollen til lutein i disse sensitive vevene er å beskytte mot sollys-indusert frie radikaler.


Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: Lutein, Softgel-kapsel [bovin gelatin (BSE-fri), glyserin, vann, organisk karamellfarge], organisk ekstra virgin olivenolje og silisiumdioksid.


Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 softgel):


10mg - Lutein

 

Anbefalt daglig inntak: 1 gelkapsel daglig med et måltid som inneholder fett.

Pakkeinnhold: 120 softgels

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.