Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler

Acai 500 mg, 100 kapsler

NOW38
159,25 kr

Produktet inneholder kun frysetørkede acaibær uten løsemidler for bedre å bevare integriteten til næringsstoffene som finnes i fersk acai.

 

Acai 500 mg


 

Acai bær, hjemmehørende i Brasil, er en av de mest unike og næringsrike fruktene på planeten vår. De inneholder naturlig næringsstoffer som ellaginsyre, rutin, antocyaniner og katekiner. Disse naturlig forekommende næringsstoffene støtter en balansert immunrespons og kan nøytralisere frie radikaler produsert av normal cellulær metabolisme eller miljøeksponering. Produktet inneholder kun frysetørkede acaibær uten løsemidler for bedre å bevare integriteten til næringsstoffene som finnes i fersk acai.

 

Acai gir den naturlige næringsprofilen som finnes i ekte, hel mat.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: Økologisk Acai Palm, h ypromellose (cellulosekapsel), mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) og stearinsyre (vegetabilsk kilde).

Innhold i anbefalt daglig porsjon:

1g - Økologisk Acai Palm



Anbefalt daglig inntak: 2 kapsler om dagen.

Pakkeinnhold: 100 vegetariske kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Product added to wishlist
Product added to compare.